cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 25 Aralık 2011 19:00 - 20:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 8TL !! haraç sistemi geri döndü bozuk para getirsin herkes, 10 TL verenlerden 1TL daha fazla verenlerden 2 TL kesinti yapıcam para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan, paralar biriksin=p yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 dracos-baki-sertac 16 kişilik listeyi öncüye bırakıyorum bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ben geliyorum. Öncü de geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ben gelemiyorum. Öncü geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ben de gelemiyorum. Oncuden haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ben gelebiliyor muyum ? Öncü gelebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 yokum gene ama belki izlemeye gelirim öncü şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bu arada sahayı sordum 1 ocak için tatil mi değil mi diye daha yazı gelmedi haftaya belli olur dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 selam kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ben geliyorum, öncü siparişlerim geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 cavanagh said: bu arada sahayı sordum 1 ocak için tatil mi değil mi diye daha yazı gelmedi haftaya belli olur dediler1 ocak resmi tatil abi ehue. cok net tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 arkadaslar burda ki durumu yazayim size, 31 Aralik 2011 - Aksam 21.30'a kadar dersteyim 1 Ocak 2012 - Chinese Language Exam asians... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Öncü'yü denemeye geliyorum. Bakalım gavur ellerde kendini geliştirmişmi yoksa weede mi vermiş.İlhan fransa&italya dan dönüşünde futbolunda gelişme vardı,sadece daha homoseksüel olmuştu,Öncünün de topsakallı stonedumsu resimlerini görünce facebookda "acaba?!" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 tolga said: Öncü'yü denemeye geliyorum. Bakalım gavur ellerde kendini geliştirmişmi yoksa weede mi vermiş.İlhan fransa&italya dan dönüşünde futbolunda gelişme vardı,sadece daha homoseksüel olmuştu,Öncünün de topsakallı stonedumsu resimlerini görünce facebookda "acaba?!" dedim burda isler kolay degil dostum, geldigimde pitbull lakabimi hak edecek oyunlar sergileyecegim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ben yokum, taş ve fit(buraya dikkat) salsa hatunlarıyla alkollü noel partisi yapacakmışım. Sorry bros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 güneşşş uluççç gelin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ben Güneş'i ararım telefonu kapalı şimdi, uyuyordur akşamüstü arar bir dürterim onla Uluç'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 güneşle uluç oynamazsa bu maçta ulaşılması gereken guts miktarına yaklaşmamızın imkanı yok, görev çağırıyo gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu arada başlıkta sadece erkeklerin mesajlarının dikkate alıdığını siz de fark ettiniz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 @wish buram buram guts kokan maç başlığına da salsa malsa yazmışsın biraz kız işi kaçmış ya lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 boynum tutuldu dun. igne falan yedim. hala pek iyi degilim. o yuzden pazar oynayamamam olasi. lakin sizlere kendimi affettirmek icin; http://c1112.hizliresim.com/s/r/1947s.png http://c1112.hizliresim.com/s/r/19482.png konusmayi dusunuyorum birkac yer ile fiyat isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 logo rengi yeşil değil de turuncu olur ya da beyaz bi de 13 numaranın altındaki logolar değişir, pati logosu yaparız ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 adidas logosunu beyaz yapmıstım da png olarak save etmeye usendim eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar