Barag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Selam herkese. eski accountuma ulaşamıyordum. Şifremi unuttum dedğim halde yollamıyordu. Ben de yeni açayım yeni bir soluk gelsin dedim iyi ettim mi bilmiyorum. neyse merhaba esenlikler dilerim herkese Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 eski hesap için info [at] paticik.com mail at hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bırak napcan eski hesabını.Balonla takıl biraz zevkli olur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 benim de başıma aynısı gelmişti. mail de işe yaramadı hatta . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu ne biçim başlık lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 başlık açarken en son sorulacak adam atar yapmış orcan sen konuşma mümkünse hiç, yazı da yazma. tekrardan hoşgeldin bilær. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 başım ağrımasa senle hertürlü münakaşa açık oturum sempozyum meyim yapardım şimdi ama hiç çekemem şuanda. baskül ile mutluluklar sana Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 başağrısı topiğine de yazdık, yine yaranamadık. öl de kurtulsak desem, ölmezsin inadından. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.