nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 mock and sweet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Lyntron said: Aslan Kral Simba işte bu .adam biliyor bakalım haftaya aklıma ne gelcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 aklıma simba geliyor sürekli, "olum saçmalama ne simbası, o aslan kral filmindeki karakterdi" diyorum. dönüyorum geliyorum yine simba aklıma geliyor. harbiden simbaymış lan, harbiden de göğsünde yıldız olan büyücü bir kralın çizgi filmi varmış... heheh şu videoyu koyduğun için sağol. hayır bi de "lion cartoons, cartoon about lion cub, lion related cartoons, "magical lion" gibi şeylerle aradım ama hiç birinde çıkmayınca rasgele hafıza ürettim felan sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar