Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Eşimin çok sevdiği bi şarkı var. PowerFM de çok çalıyo. Bana "kirpi" demişti ama şarkı mı grup mu bilmiyorum. Türk adamlar sanırım. PowerFMin son compilationında varmış. Şarkıya gelince: Ön planda klarnetle giriyor sonra KennyG'nin havana'sı gibi arkadan cool tekno ritm giriyor. Hafif melodramik bi şarkı. Tamamen enstrümantel. Adını (grup ya da şarkı) bilen varsa hemen söylerse arıycam netten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 şimdi listelerden buldum. The Song'muş şarkının adı ve nette hiçbiyerde yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 şarkının ismi the song grubun adı ne kim sölüyo ? bne bi bulmaya çalışim tam isim verirsen[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 listelerde kirpi - the song olarak geçiyor. anladığım kadarıyla Kirpi Bülent adlı bir müzisyenin derlediği bir şarkı. Tarkan'dan Levent Yüksel'e bütün önemli türkçe albümlerde ya nefesli ya vurmalı sazları bu adam çalmış. Sağol uğraştığın için. not: kazaa'da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bende kazaa gold vardi belki orda cikar diye baktimda yok malasef. bulursun umarım =) evlilik yildonumunuz kutlu olsun =)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bende dc++ a falan baktım bulamadım.. Evlilik yıldönümüzün kutlu olsun :)[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sağolun arkadaşlar. *ne zaman 8 oldu diye düşünmeden edemez* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Oh oh ya maşallah... Nice 8 lere...[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Yıldönümüz kutlu olsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 tebrikler gunnım :*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eyvolle eyvolle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 up ya harbi bu şarkıyı bulabildiniz mi bulan nolur haber versin pılizzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yok bulunamadı. POwerFM'in compilationında da yok. Sanırım Power djlerinin mixlediği bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 eger bilgisayar basinda rast gelebilirsen steam boxer tarzi programlarla yayindan kaydedebilirsin . tabii power fm netten yayin yapiyor mu onu bilmiyorm ve program akisini belirtmiyorsa rast gelmen biraz zor olabilir . genede bir secenek .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sarkıyla ilgili hiçbişi bilmiyorum ama mutluluklar[signature][hline]im not like them nut i can pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hehe herkese tekrar teşekkürler. şarkıyı mırıldanırım tabi neden olmasın *al bundy misali bi hmm hmmm yapar* anladınız mı? Kenny G'nin Havanasını bilen için anlaması kolay. Onsa saksafon solo arkasına cool bi ritm vardı, bunda klarnet arkasında ritm var, hüzünlü bi şarkı (hence good for the occasion) gunn (occasion being the eighth anniversary ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 arkadaşlar şarkıyı buldum.... yalnız mp4 formatında... yardım plzz... mp4 ne ile çalışıo?[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bulduysan nerede bulduğunu yaz da Gunn da faydalansın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 www.chaylock.net haklısın tabi uplamış olmasaydım konuyu.... neyse mp4 diorum ne çalıştırıo diorum bu formatı???[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 mp4'ü bsplayer ile dene bakalım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 kutlu olsun önce :) bakalım nete buluruz el birliğiyle[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 mp4 winamp 5 te çalışıyor. ayrıca @wendigo şu ema'nın yeni gelenlerdeki yazısını bi okuyuver.. :-)[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 11 Ekim 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar