Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kyk kredi burs

arkelle

Öne çıkan mesajlar

kyk dan öğrenim kredisi kazandım.Alıp almamakta tereddütteyim.Fazla ihtiyacım yok o yüzden alıyım kenarda dursun, çekersem biraz çekerim diye düşüyorum.Ödeme vakti geldiğinde de çıkarır veririm.Biraz fikir verir misiniz, mesela ben bikaç sene alsam sonra ödeme vakti geldiğinde bana verdikleri toplamı mı isterler yoksa faiz mi ekleyip isterler?Ayrıca katkı ile öğrenim kredisi arasındaki fark nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

ayda bir para alcaksınız, ve abuk subuk yerlere gidicek o para. havadan geliyormuş gibi hissediyorsunuz krediyi alırken, ödeme zamanı geldiğinde de iki büklüm kıvrandırıyor.

ailenizin düzenli bir geliri varsa, ihtiyacınız yoksa falan almayın öğrenim kredisi. ana baba emekli, bölümünüzün iş olanakları vs. de çok değilse hiç almayın, mezuniyetten 2 sene sonra bi de kredi ödemesine parayı nereden bulucaz diye kıvrandırmayın aileyi benim gibi :/
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu durumda kaldım bir süre kullandım (2 sene ) sonra ihtiyacım yok ben geri ödemesine baslamak istiyorum dedim ankaraya gel dediler bende peki dedim gitmedim muhtemelen işin içine deli bürokrasi ve banka işleri giriyor ihtiyacın varsa al yoksa alma yarısında vazgecmesi zor
Sosyal ağlarda paylaş

İhtiyacın yoksa hiç alma. Ben 2008 mezunuyum. Toplamda 10 bin tl civarında ödeme yapacağım. 5 yılda ödeyeceğim. 3 ayda bir 530 tl ödüyorum. Çalışmaya başladığında zaten yeni düzen kurmak masraflı oluyor. Bunların arasında krediyi ödemek beni zorluyor. Özetle ihtiyacım yok diyorsan alma...
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
NolaxThensbane said:

4.5k aldım 7k ödüyorum hemde mezun olmadan baslattı serefsizler. Tefeciler bile daha insaflı devletten.

ben de 4.5k aldım 7.5k diye hatırlıyorum. 4 yıl bitiminde sigortalı çalışan olmasan, okulun uzasa dahi 4+2'de başlatıyorlar. 3 ayda bir 500TL ödüyorum ben. Gecikmede 520 tl..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...