arkelle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 kyk dan öğrenim kredisi kazandım.Alıp almamakta tereddütteyim.Fazla ihtiyacım yok o yüzden alıyım kenarda dursun, çekersem biraz çekerim diye düşüyorum.Ödeme vakti geldiğinde de çıkarır veririm.Biraz fikir verir misiniz, mesela ben bikaç sene alsam sonra ödeme vakti geldiğinde bana verdikleri toplamı mı isterler yoksa faiz mi ekleyip isterler?Ayrıca katkı ile öğrenim kredisi arasındaki fark nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 kenarda durmaz o para çatır çatır yersin bence :D, bende noterdan kağıdı aldım baktım 12bin küsür diyordu yemedi almak, dediğim iş güc sahibi olmadan borç sahibi olmayayım. Katkı kredisi harcı ödüyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 lan ihtiyacı olana çıkmaz ihtiyacı olmayana verirler. sinirlendim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 alma öde öde bitiremedim ben hala. benimde ihtiyacım yoktu herkezede veriyorlar isteyen. taksit taksit ödüyosun 3 ayda bir. ama degişti galiba su an aylık periodlara döktüler 3 seneye yaydılar vs. faiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dasaa kredi herkese çıkıyor, burs çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bende bi soru sorayim. Kardesim basbakanlik bursu ve kredi icin basvurdu. Ama su an sitede ikisi icinde 1.tahsisde burz-kredi kazandiniz diyor. 2 farkli yerdenmi alicqk nasil olur o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 başbakanlık bursunu ben de almıştım ekstra para almiosun sadece o Kredi bursunu geri ödemiosun mezun olduktan 2 sene sonra diye biliorum veya atiorum 1000 tl bişey ödüosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Al gitsin ya, okul bittikten 2 sene sonra geliyor haciz memurları asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ihtiyacın yoksa sakın alma benim okul bitmeden istedi şerefsizler şu an çatır çatır ödüyorum hatta bu ay 500 daha girecek oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkelle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dasaaa said: lan ihtiyacı olana çıkmaz ihtiyacı olmayana verirler. sinirlendim şimdi durumumuz iyi değil ama bana okuldan aylık olarak burs veriyolar zaten, yani ben de karşılıksız burs için başvurmuştum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 okuldan burs alana kyk burs vermez. yanlışlıkla verilmişse bile sonrasında kan olarak tahsil eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 okuldan %100 burs aliyorsa verir kyk bursu. ama krediyse bin kere dusunmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ben yeni ödemeye başladım alma sakın bence ödemesi koyuyo insana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yurtdisi icin olana basvurdum ben de bu yil. kredi cikti ama ne kadar oldugu hakkinda bilgisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ayda bir para alcaksınız, ve abuk subuk yerlere gidicek o para. havadan geliyormuş gibi hissediyorsunuz krediyi alırken, ödeme zamanı geldiğinde de iki büklüm kıvrandırıyor. ailenizin düzenli bir geliri varsa, ihtiyacınız yoksa falan almayın öğrenim kredisi. ana baba emekli, bölümünüzün iş olanakları vs. de çok değilse hiç almayın, mezuniyetten 2 sene sonra bi de kredi ödemesine parayı nereden bulucaz diye kıvrandırmayın aileyi benim gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ben bu durumda kaldım bir süre kullandım (2 sene ) sonra ihtiyacım yok ben geri ödemesine baslamak istiyorum dedim ankaraya gel dediler bende peki dedim gitmedim muhtemelen işin içine deli bürokrasi ve banka işleri giriyor ihtiyacın varsa al yoksa alma yarısında vazgecmesi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 çok ucuza kredi. kullanmamak büyük hata olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 İhtiyacın yoksa hiç alma. Ben 2008 mezunuyum. Toplamda 10 bin tl civarında ödeme yapacağım. 5 yılda ödeyeceğim. 3 ayda bir 530 tl ödüyorum. Çalışmaya başladığında zaten yeni düzen kurmak masraflı oluyor. Bunların arasında krediyi ödemek beni zorluyor. Özetle ihtiyacım yok diyorsan alma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bana yuksek lisans icin bilimsl hazirlik bokuna vermediler, giris yilimi filan herseyi dogru ayzdim hatali giris yili demis filan neyse zaten ihtiyacim yoktu, ciforsa ayfona gidicekti o para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yeni topic açmadan necrolayım bende kredi alıcaktım da sadece bu yıl kazananlar için kayıt sayfasını görebildim,kaçırdım mı ben bu olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Daesu said: alma öde öde bitiremedim ben hala. benimde ihtiyacım yoktu herkezede veriyorlar isteyen. taksit taksit ödüyosun 3 ayda bir. ama degişti galiba su an aylık periodlara döktüler 3 seneye yaydılar vs. faiz yok Gecikme faizi alıyorlar 20 tl gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 4.5k aldım 7k ödüyorum hemde mezun olmadan baslattı serefsizler. Tefeciler bile daha insaflı devletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 oha ya o kadar iteliyolar mı,boş kağıda imza mı attırdılar naptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 NolaxThensbane said: 4.5k aldım 7k ödüyorum hemde mezun olmadan baslattı serefsizler. Tefeciler bile daha insaflı devletten. ben de 4.5k aldım 7.5k diye hatırlıyorum. 4 yıl bitiminde sigortalı çalışan olmasan, okulun uzasa dahi 4+2'de başlatıyorlar. 3 ayda bir 500TL ödüyorum ben. Gecikmede 520 tl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 attıgın imza bir işe yaramıyor var olan anlaşmayı değiştirebiliyorlar ki benim başıma geldi. +2 olayını geçtiğim için zaten başlandı 500 3ayda bir ödeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar