BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yakın zamanda ortada görünür bir neden yokken (mi acaba?) türkiye'de kaç adet nükleer başlık olduğu ve hava kuvvetlerinin bir biriminin nükleer bomba bırakabilecek kapasiteye sahip olduğu medya aracılığıyla servis edilmişti. iran hava kuvvetlerinden birinin -malatyayı vururuz ha- demesinden hemen sonra hem de. suriye'ye gelecek olan rus gemileri, ingiliz karasularına yakın demirleyen rus savaş gemisi, bugün de bu haber. savaş falan çıkarsa çok acayip aksiyon olur orası öyle ama hani bir yanım da çıkmasın diyor. üçüncü dünya savaşına giden yollar bizim coğrafyadan geçeceğe benziyor gene. tüh. http://www.hurriyet.com.tr/planet/19476056.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bu arkadas saolsun, biz hazirlandik. http://forum.paticik.com/read.php?13,6024800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ben cia insider değilim. bir de o var tabi. hani dalga geçiyoruz adamla falan ama vaziyet kötü yerlere doğru ilerlemekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ben her gün iki kürek atıyorum bizim evin bodrumuna.3 metre falan indim şimdiden.Bir de bi kostüm yaptım demirden çok şekil oldu da kullanamadım daha.Hayırlısıyla bi ara onu da denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Medyanın servis ettiği bilgiler canı isteyen herkesin google a nuclear weapons in turkey yazarak bulabileceği bilgiler. Direk çıkan raporlardan kopyalayıp koymuşlar sayıları. Medyanın doldurması yani. YAŞ ta harp için gereklilikler konusu konuşulmuş, devlet açısından önemli tek o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dünyevi işlerimi yavaş yavaş vasiyet düzenine mi soksam acaba? tam da askere alınacak yaştayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar