Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Ekim Pazar 20:00 - ATV'de Jet li ile The One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 10 Ekim 2004 16:34 tarihinde demiş ki:
iyi size bir kıllıkta ben yapayım
20:00da trt 1 - mumya 2 var eheh

lol bu akşam showdown yapmış adamlar belli ki.. :-p onu iki kere izlemiş olmasaydım zorda kalacaktım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 10 Ekim 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
abi 60 saniye hangi kanadal kacta soylesenize!

bugün 20 de die biliom

ayrıca mumya 2 yide çok izledim 60 saniyeyide mumya 3 tü gali,ba 60 saniye repliklerini ezberledim demiştim :-)

X-files in filmide çok güzel:)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-)
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 10 Ekim 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
abi 60 saniye hangi kanadal kacta soylesenize!

tıkınız[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Mesaj tarihi:
valla bu kadar kötü kötü denecek bir film değilmiş, orta karar aksiyon işte ama özel efektleri daha iyi. hatta bence mesela matrix revolutions'dan daha iyi bir filmdi.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 10 Ekim 2004 16:34 tarihinde demiş ki:
iyi size bir kıllıkta ben yapayım
20:00da trt 1 - mumya 2 var eheh

ilginç ya
ben pazar diye görmüştüm kusura bakmayın :) bu akşammış[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Mesaj tarihi:
pope senin gördüğünü ben de gördüm.. (korku filmi repliği gibi oldu :-p )

daha da komiği dün gece bu akşam trt 1'de val kilmer'lı the saint'in oynayacağını gördüm, yani mami ritörns gene yok.. film bu gidişle mumya firarda'ya dönüşecek.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
lol sam cidden bu akşamda yok mu ?

öeh be ya bu adamlar bizimle dalga geçiyor yada ayın kaçı olduguna degil hangi gün olduguna bakıyoruz :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Mesaj tarihi:
aha ben de gördüm onu
hatta dün trt yi açtım dedim ya bugün güzel film vardı burada niye vermiyor falan dedim
2. dünya savaşı filmi gibi bişiy vardı, o da güzeldi de sanki başka bişey göstericeklerdi
dün baya bi düşündüm, mumya yı hatırlayamadım hep dedim bi film vardı bugün, eminim falan..
yemiş bizi trt :)[signature][hline]It outnumbers you one to many.
Mesaj tarihi:
said:
thasaad, 11 Ekim 2004 13:10 tarihinde demiş ki:
bence gayet iidi filmin en süper noktası ise müzikleri

filmi seyretmedim ama reklamında matrix reloaded in muzigi calıyordu :)[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
  • Yeni Oluştur...