Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD Writer' in kapagı neden kapanmaz?

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Tray dişlisine birşey takılmış ya da içeriden bir parça kapanmasını engelliyor olabilir. Manuel açma deliğini kullandı isen sıkışmış olabilir. Koruma refleksi yüzünden de açılıyordur. Haraketli aksamını dikkatlice bir kontrol et.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Neroda DVD kaydı yaptım sonra bittiginde kendiliginden kapagı açıldı mediayı vermek icin. Bir daha kapanmadı.
Düğmeye bastıgımda sonuna kadar kapanıyor bir saniye kadar kapalı kalıyor sonra acılıyor. Bu arada herhangi bir kontrole felan da yeltenmiyor.
Bu arada NEro da calışmıyor.
Bu da Windows boklarından mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Nero nun çalışmaması ilginç olmuş.Nero'yu bir sil tekrardan yükle diyeceğim belki en azından Nero tekrardan çalışır duruma gelebilir.
Eğer yapabilirsen makinanın kasasını açıp dvd yi bir sök elektrik kablosunu da ide kablosunu da.Skötükten sonra bilgisayarı aç.Açıldıktan sonra kapa bilgisayarı.Geri tak güç kablosunu ve ide kablosunu DVDrom un.Bende böyle yapınca writer düzelmişti.[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

Nero da soyle calışmıyor.
Acıyorum neroyu bir image file gosteriyorum ondan sonra direk kitleniyor.
FAkat simdi bilgisayarı kapatıp DVDnin kablolarını söküp tekrar actım nero calısıyor.
Ama bilgisayar kapandıgı halde DVDnin kapagı hala acıktı.
Dogal olarak da halen acık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...