DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: KapIKulu, 01 Haziran 2004 16:15 tarihinde demiş ki: oyuna başladım ama farklı serverlada dinamiklerine alışır alışmaz yanınızdayım... :( bu arada ne zevkli oyunmuş bu boyle uzun süredir bu kadar zevk almamıştım :) Liberty - Asisnel Protector - Esma Hoşgeldin, karakterinle fazla ilerlemeden justicede yeni bi karakter aç da birarada olalım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: tunca, 01 Haziran 2004 16:18 tarihinde demiş ki: benimde şimdie kadar oynadiim en iyi mmo sanirim daoc, swg, ao, uo, lineage arasinda Şu an oyunu oynayan bütün arkadaşlar bu pozitif düşüncelere sahip.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ya Off hiçbi oyuna para veremem abi yaaaa :([signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: tunca, 01 Haziran 2004 16:18 tarihinde demiş ki: benimde şimdie kadar oynadiim en iyi mmo sanirim daoc, swg, ao, uo, lineage arasinda ?? ciddisin sen denesek mi ne ;)[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 black belkide bana aşırı güzel gelmiştir daha ikinci günüm zaten ama normal mmo standartlarinin ustunde oldugu ve yeterince zevkli oldugu kesin dene derim ben =)[signature][hline]Riruix lvl 10 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Razean Science/Blaster lvl:7 Energy/Electricity/Flight Justice :) geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Ogoed Natural Scrapper Server: Justice heran degisebilir ne oldugum veya ne olacagim :) oyle mon mon dolasiyom ortalikta mission yapiyom friend liste ekleyinde bi el atin buralara :([signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 32 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Turkish Gaming Cs Squad Fighter / Nfsu Squad Captain tg|cs-nfsu`Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Merhaba basladik valla hadi hayirlisi :) sectigim karakter iyimi bilmiyorum ama zevkli geldi oyun. Algus LvL 5 Science Tanker Justice[signature][hline]inanilmaz olana inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 update yapmak lazim benim ismim iyiligi savunan bi hero nun adina yakismadigindan ve actigim karakterin ozellikleri cok guzel olmasina ragmen sevemedigimden adimi degistirdim..kotu karakter acabilme exp i geldiginde yeniden o isimle karakter acicam =) Angelica Magic Blaster (elektirik/elektirik) LvL 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 kardeşim bedne riruix fevaxium of rip im beni nie yazmiyosunuz =P oldu gerçi birakali baya swgyi =)[signature][hline]Riruix lvl 11 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yeni char CAN Polat techno/ Rifleman lvl 4 :))[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 11. (Stream, a.k.a. Ogoed, Dodo of RIP) Member of P.A.T.I. Isetra Magic Controller Server: Justice[signature][hline] City of Heroes Avatar: Nick: Isetra | Origin: Magic Server: Justice | Archetype: Controller Level: 6 LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 36 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Turkish Gaming Cs Squad Fighter / Nfsu Squad Captain tg|cs-nfsu`Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bende geldim heyt alemin en killi super kahramani geldi Spid-erman gelio kaçilin :D saka bi yana bende geldim coh tuttu gibi gun gectikce yeni kisiler gelior... 24 mb kaldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bende geldim .. şimdi char accam yeni .. sanırım phibes i o listeden cıkarabilirsin cunku onun accountunu ben aldım :P char ismi NOYaN olur :P klasik snn den beri artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 evet. Little Santa ve Phibes emekli oldu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yeni başlayan arkadaşlar, isimlerinizi ve paticik nicklerinizi buraya yazın da tanışalım. Mesela Carmen'i aldık dün P.A.T.I.'ye. Santanın accountunu alan arkadaş; yeni karakterini belirledikten sonra bize ulaşırsan seviniriz. Edit: Bir arkadaş daha vardı bana maille ulaşan, o da detaylarını yazarsa buraya iyi olur.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 10 Haziran 2004 09:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Deathly Jester lvl 11 Tanker[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donald_Dark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bende az önce başladım bana oyunu çözmem için yardım ederseniz çok sevinirim :) .Justice deyim.Nick name im DonaldDark. [Bu mesaj Donald_Dark tarafından 12 Haziran 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Aramıza hoşgeldin Donalddark. Oyun içinde Devvo, General Hawking, Prayer, Razean, Flamorph'a tell atarsan sana yardımcı oluruz...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Gulay Mutant/Tanker Herkesin oldugu server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Abi niye kimse grup renklerinde dolaşmıyo ya :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster LVL 12 City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 15 Haziran 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Donalddark turkmuydu ya vay be hic belli etme kendini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Son durum oyle degil... Bulva LVL 36 Science /Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yazın bakiim: Dorian Gray Mutant Scrapper justice- LVL 6[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 oooo arnayla kutadgu da burdalarmis cistak cistak.......:) hosgeldiniz beyler sizi sidekick yapim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar