DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: KapIKulu, 01 Haziran 2004 16:15 tarihinde demiş ki: oyuna başladım ama farklı serverlada dinamiklerine alışır alışmaz yanınızdayım... :( bu arada ne zevkli oyunmuş bu boyle uzun süredir bu kadar zevk almamıştım :) Liberty - Asisnel Protector - Esma Hoşgeldin, karakterinle fazla ilerlemeden justicede yeni bi karakter aç da birarada olalım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: tunca, 01 Haziran 2004 16:18 tarihinde demiş ki: benimde şimdie kadar oynadiim en iyi mmo sanirim daoc, swg, ao, uo, lineage arasinda Şu an oyunu oynayan bütün arkadaşlar bu pozitif düşüncelere sahip.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ya Off hiçbi oyuna para veremem abi yaaaa :([signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: tunca, 01 Haziran 2004 16:18 tarihinde demiş ki: benimde şimdie kadar oynadiim en iyi mmo sanirim daoc, swg, ao, uo, lineage arasinda ?? ciddisin sen denesek mi ne ;)[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
tunca Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 black belkide bana aşırı güzel gelmiştir daha ikinci günüm zaten ama normal mmo standartlarinin ustunde oldugu ve yeterince zevkli oldugu kesin dene derim ben =)[signature][hline]Riruix lvl 10 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Razean Science/Blaster lvl:7 Energy/Electricity/Flight Justice :) geldim
Stream Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Ogoed Natural Scrapper Server: Justice heran degisebilir ne oldugum veya ne olacagim :) oyle mon mon dolasiyom ortalikta mission yapiyom friend liste ekleyinde bi el atin buralara :([signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 32 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Turkish Gaming Cs Squad Fighter / Nfsu Squad Captain tg|cs-nfsu`Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Merhaba basladik valla hadi hayirlisi :) sectigim karakter iyimi bilmiyorum ama zevkli geldi oyun. Algus LvL 5 Science Tanker Justice[signature][hline]inanilmaz olana inan..
Way Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 update yapmak lazim benim ismim iyiligi savunan bi hero nun adina yakismadigindan ve actigim karakterin ozellikleri cok guzel olmasina ragmen sevemedigimden adimi degistirdim..kotu karakter acabilme exp i geldiginde yeniden o isimle karakter acicam =) Angelica Magic Blaster (elektirik/elektirik) LvL 10
tunca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 kardeşim bedne riruix fevaxium of rip im beni nie yazmiyosunuz =P oldu gerçi birakali baya swgyi =)[signature][hline]Riruix lvl 11 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice
-Mehanix- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yeni char CAN Polat techno/ Rifleman lvl 4 :))[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse
Stream Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 11. (Stream, a.k.a. Ogoed, Dodo of RIP) Member of P.A.T.I. Isetra Magic Controller Server: Justice[signature][hline] City of Heroes Avatar: Nick: Isetra | Origin: Magic Server: Justice | Archetype: Controller Level: 6 LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 36 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Turkish Gaming Cs Squad Fighter / Nfsu Squad Captain tg|cs-nfsu`Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bende geldim heyt alemin en killi super kahramani geldi Spid-erman gelio kaçilin :D saka bi yana bende geldim coh tuttu gibi gun gectikce yeni kisiler gelior... 24 mb kaldi :D
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bende geldim .. şimdi char accam yeni .. sanırım phibes i o listeden cıkarabilirsin cunku onun accountunu ben aldım :P char ismi NOYaN olur :P klasik snn den beri artık
corso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 evet. Little Santa ve Phibes emekli oldu[signature][hline]
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yeni başlayan arkadaşlar, isimlerinizi ve paticik nicklerinizi buraya yazın da tanışalım. Mesela Carmen'i aldık dün P.A.T.I.'ye. Santanın accountunu alan arkadaş; yeni karakterini belirledikten sonra bize ulaşırsan seviniriz. Edit: Bir arkadaş daha vardı bana maille ulaşan, o da detaylarını yazarsa buraya iyi olur.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 10 Haziran 2004 09:32 tarihinde değiştirilmiştir]
-Mehanix- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Deathly Jester lvl 11 Tanker[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse
Donald_Dark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bende az önce başladım bana oyunu çözmem için yardım ederseniz çok sevinirim :) .Justice deyim.Nick name im DonaldDark. [Bu mesaj Donald_Dark tarafından 12 Haziran 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Aramıza hoşgeldin Donalddark. Oyun içinde Devvo, General Hawking, Prayer, Razean, Flamorph'a tell atarsan sana yardımcı oluruz...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Gulay Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Gulay Mutant/Tanker Herkesin oldugu server
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Abi niye kimse grup renklerinde dolaşmıyo ya :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster LVL 12 City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 15 Haziran 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Donalddark turkmuydu ya vay be hic belli etme kendini :P
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Son durum oyle degil... Bulva LVL 36 Science /Scrapper
MaxPlanck Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yazın bakiim: Dorian Gray Mutant Scrapper justice- LVL 6[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 oooo arnayla kutadgu da burdalarmis cistak cistak.......:) hosgeldiniz beyler sizi sidekick yapim :)
Öne çıkan mesajlar