tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sağlam dostlarıma çıtlattım durumu. herifin numarasını istedi, ver ben hallederim dedi. verdim numarayı bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bence git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hayatında hic kavga etmemiş insanlara üzülüyorum gerçekten. dayak atmak ya da yemek ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tamamdır. benim adam halletti. herif ve abisiyle ayrı ayrı konuştu. tatlıya bağlandı, dokunmicaklar bana. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tarkandakiahtapot said: bunun 1 ay kadar çıkıp ayrıldıgı bir kız vardı. 1,5 ay önce ayrıldılar. o kıza tanışabilir miyiz diye yazdım, cevap gelmedi kızdan. şurayı okuyunca yine 2004ten kalan bir başlık sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bir daha böyle bir durumda kalırsan özelden ulaş olayın boyutuna göre 1000$dan başlayan bir ücretle insanları ortadan kaldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Theridone said: hayatında hic kavga etmemiş insanlara üzülüyorum gerçekten. dayak atmak ya da yemek ayrı mesele. en kotu ihtimal trafikte cikiyor abi. sen aramasan da o seni buluyor. genel olarak kavgaya karismamak istanbul sartlarinda basari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 benim adam, herife son bir mesaj at ve alttan al dedi. kusura bakma bir daha olmaz yazdım, gelen cevap şu: "Hareketlerın bu sözleri onaylamadığı zaman görüşürüz." yine gideri koydu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tarkandakiahtapot said: ya şimdi ufak bir ilçede doğup büyüyünce zaten çevren direkt ya akraba ya da tanıdıktan oluşuyor; tanımasan bile tanışıyorsun. o yüzden muhakkak kaba kuvvette adı geçen adamlarla da bir şekilde samimi olmuş oluyorsun. benim durum da öyle yani. ya sorması ayıptır neresi burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ezik oldun adamın gözünde simdi. araya adam sokan ezik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 o benden daha ezik. abime söyledim seni tripleri yaptı o kadar. benim adam zaten direkt abisini aramış ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 harbi polise fln gitsen daha bir normaldi de simdi tam eziklik oldu simdi gitsen adamı dövsen -ki dövemem dedin- durumu gene kurtarman küçük yerse eleman heryerde anlatır tırstı lan araya adam koydu faln der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 desin. umrumda değil. :D olay kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 o son attığı mesajı da zaten kendisi yazmamış. hiç imlaya dikkat eden bir adam değil ve son mesajda etmiş. benim adam dedi zaten, "abileri yanında olduğundan götü kalkmış, bu mesajı bile kendi yazmıyodur" dedi, gerçektne de öyle yani. onun da benden aşağı kalır yanı yok. ikimiz de ödleğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tarkandakiahtapot said: tamamdır. benim adam halletti. herif ve abisiyle ayrı ayrı konuştu. tatlıya bağlandı, dokunmicaklar bana. :D It's a trap. Mark my words. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 'benim adam' lafı size de gayce gelmiyor mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Theridone said: hayatında hic kavga etmemiş insanlara üzülüyorum gerçekten. dayak atmak ya da yemek ayrı mesele. Ciddi misin bilmiyorum da, hayatimda bir kere kavga ettim ve yaptigim en salakca islerde top 3'e girer direk. Kavga etmek nedir arkadas? Kavga etmeyi marifet gorenlerin volvoxtan farki yok gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tehdit edilip bununla ilgili topik açıyosan dayağı biraz hakediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ne korkakmışsın bu şekille sevgili yapsan nolacak sokakta dolaşırken biri alır gider kızı yine foruma konu açıp ağlarsın. dayak yersen de yersin yani dünyanın sonu değil, o çocuk sana alttan aldığın için sataşmaya devam etti. ilk atarlandığında karşılık verip kavga etseniz dövse bile bidaha bulaşmazdı. bu arada kız için kavga etmek dünyanın en boş ve malca şeyi, resmen tiksinti verici ve küçük düşürücü bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Deacon said: Ciddi misin bilmiyorum da, hayatimda bir kere kavga ettim ve yaptigim en salakca islerde top 3'e girer direk. Kavga etmek nedir arkadas? Kavga etmeyi marifet gorenlerin volvoxtan farki yok gozumde. kavga etmek çok normaldir üstelik senin böyle düşünmen biraz anormal. insan ırkı vahşidir kavga eder. ama kendini veya arkadaşlarını vb. korumak için kavgayı kullanmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sir.Enis said: insan ırkı vahşidir kavga eder. Arkadasim sen homo erectus'ta kaldin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 vallahi ekranın karşısından yazmak kolay. 190 boy 90 kilo adam size gelsin tehditler savursun da o zaman konuşun bakalım ne kadar kolay oluyor herife düz gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bence sen hangi dünyada yaşadığının farkında değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar