Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netbook tavsiye (700 TL +- 100 TL)

Gladmir

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Hanim kisiye netbook almak icap etti, 2 - 3 gundur bakiniyorum ama netbook larin nesi iyi, neye gore karar vermek lazim, bir turlu bilemedim.

Bilenler iki kelam birseyler yazarlarsa memnun olurum. OS windows calisacak ustunde, net te gezinmek, skype/msn/gtalk variant lari kullanilacak sadece (netbook zaten baska bir is yapmiyor heralde).

Marka-model tavsiyeleri icin simdiden tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

klavyesi olan birşey alacaksan üstüne para koyup 1k bayılmak en mantıklısı. ben samsung netbook alacaktım sonra elime para geçti 1.2k ya sony vaio notebook aldım. iyi ki netbook almamışım.

çok güzel lan. şık. şarj deli gidiyor(6 saati zorluyor), 11.6 inc. 4gb rami var. internette çok rahatım. tam defter büyüklüğünde. programların çözünürlük sorunu yaşama derdi yok. klavyede yazmak çok rahat. işlemci biraz sakat ama

lowda skyrim oynuyorum :P

işte o alet

edit: +-100 yazdık, görmediniz mi dersin diye editleme ihtiyacı duydum ancak ne yazık ki durum böyle. geçen vatanda denk geldim samsun n netbook serisinin fiyatları 800e yardırmış. yani olur ya guitar pro falan açmaya çalışırsınız 800 lira verdiğiniz alet programı yarım yamalak gösterir sayfaya sığdıramaz. yazık olur.

ayrıca çoğu netbook windows starter ile geliyor. en azından bakıp gözüme hoş görünen samsunglar öyleydi.

ha dersiniz ki kadın zaten mutfaktan çıkıyor ancak trendyola falan giriyor gtalk takılıcak sadece. o zaman da 700+ lira bayılmak için biraz fazla bir para gibi. 400-500 liralıklar da aynı işi biraz daha yavaşlıkla görür.

yok benim fikrim değişmedi +6 saat olsun şarj derseniz ben vaio almasaydım şunu alacaktım:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-n150-jp0ntr-n150-siyah-intel-atom-n550-150-ghz-2gb-ddr3-320gb--101(1024x600)-cam-bt-w7s/productdetails.aspx?I_ID=52078
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...