Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ford Fusion 1.4 TDI

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Şimcü, biliyosunuzdur geçen hafta arabayı dağıttım ben :D babam da çok uçmadan ucuza kapatmak istiyo yeni araba işini. Ben de destek çıkayım diyorum da ikinci el dizel Fusion'u kestirdim ben gözüme. Düşük km'li en fazla 2 senelik falan garantisi halen geçerli bişey alınır diyorum.

Fusion tecrübesi olan var mı burda? Abuk subuk bi derdi var mı bu aracın? Eski araba da 260,000 küsur km yapmış Kangoo idi yani kolay kolay daha kötü araba bulamam heralde piyasada :D iyi oldu pert ettiğim. sdfgdf
Sosyal ağlarda paylaş

ha ben de ne alakaysa patinajdaki motosikletçilere sor dedin sandım.

eh yani ustaya göstermek illa yapılacak bişey. de işte şimdi pederin "bunlar kazalıdır" mantalitesini aşmam lazım. işim zor ya. listeye bakıyoruz, "bunlar kazalıdır" diyo. "hepsi mi?" diye soruyorum, "heralde" diyo. OFFF
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim şirkette vardı havuz aracı olarak. Belki hayatımda kullandığım en kötü arabadır. Yol tutuş yok, fren yok, yakıt tüketimi dizele göre yüksek, konfor yok, ses yalıtımı yok.

Ticari olarak üretilmiş. Eğer bir arabanın konsolunda en kolay erişilecek noktada bagaj açma düğmesi varsa benim o arabayla işim olmaz arkadaş. Bana bu mentaliteyi veren arabadır kendisi.

Çirkinliği de cabası.

Tek güzel yanı yumuşak direksiyonu bence.

Hiç tavsiye etmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...