Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Şimcü, biliyosunuzdur geçen hafta arabayı dağıttım ben :D babam da çok uçmadan ucuza kapatmak istiyo yeni araba işini. Ben de destek çıkayım diyorum da ikinci el dizel Fusion'u kestirdim ben gözüme. Düşük km'li en fazla 2 senelik falan garantisi halen geçerli bişey alınır diyorum. Fusion tecrübesi olan var mı burda? Abuk subuk bi derdi var mı bu aracın? Eski araba da 260,000 küsur km yapmış Kangoo idi yani kolay kolay daha kötü araba bulamam heralde piyasada :D iyi oldu pert ettiğim. sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Selam, Motorculara sor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Nası yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Selam, Motor toparlayan ustalara yani :) Kronik bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Aslıdna motoru bile sormaya pek gerek yok; artık bir çok farklı modelde kullanılıyorlar. Güvenlik ve yakıt tüketimi konularında seni tatmin ettikten sonra sorun yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ha ben de ne alakaysa patinajdaki motosikletçilere sor dedin sandım. eh yani ustaya göstermek illa yapılacak bişey. de işte şimdi pederin "bunlar kazalıdır" mantalitesini aşmam lazım. işim zor ya. listeye bakıyoruz, "bunlar kazalıdır" diyo. "hepsi mi?" diye soruyorum, "heralde" diyo. OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yalnız o kadar mı sıkıcı bi araba bu ya? kimsenin mi fikri yok :D edit: paramecium dışında yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 agırlık arac kıralamalarda kullanılan bı arac .ılk yada ıkıncı sahıbınden bulmak lazım .Çok cirkin ama idare eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Görüntü olarak gerçekten çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Selam, Nissan Note bunun dengi mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Benim 'iki' arkadaşımın fusionu bayırda durunca tekrar kalkarken stop ediyor bazen. İnsan kaynaklı değil ama durması motorun. Niye bilemiyorum ama söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 paramecium said: Selam, Nissan Note bunun dengi mi? Saygılar. :P rezıllık dız boyu :) caktırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Abimin kayınpederinde var fusion. Bursa-Antalya yapmıştı abim bi kez. Aracın yol tutuşunun güven vermediğini söylemişti. YÜksek kalıyor ya biraz, o yüzden devrilecek hissi veriyoruş sert virajlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Selam, Abi Note mini MPV değil mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ha dur segment ler karıstı bende .. evet olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Selam, Nissan Note Ford Fusion Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ne olursa olsun bu segmentlerde mumkun oldugunca yepisyeni model olsun. en minimal sıkıntı ve konfor ekipmanları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Selam, Diesel takıntısı olmasa Jazz da güzel bir alternatif olurdu ;) ESC, cam tavan falan filan... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hmm anlaşıldı, çok ciddi bi sıkıntısı yok aracın sanırım. =) yüksek müksek savruluyo falan problem değil, eski araç 1.4 kangoo idi diyorum :D eşekten inip ata binmiş gibi olur bu sdfdfg cam tavan da eksik kalsın zaten. kendime araba aldığımda ararım şimdi önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Kangoodan memnunsan aslında fiorinolar var binek modelleri çok güzel onların çokta memnun arkadaşım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kangoodan memnunduk da şöyle memnunduk, araç binek diye geçiyodu. artık ticari bunlar. sorun oluyo köprüde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bizim şirkette vardı havuz aracı olarak. Belki hayatımda kullandığım en kötü arabadır. Yol tutuş yok, fren yok, yakıt tüketimi dizele göre yüksek, konfor yok, ses yalıtımı yok. Ticari olarak üretilmiş. Eğer bir arabanın konsolunda en kolay erişilecek noktada bagaj açma düğmesi varsa benim o arabayla işim olmaz arkadaş. Bana bu mentaliteyi veren arabadır kendisi. Çirkinliği de cabası. Tek güzel yanı yumuşak direksiyonu bence. Hiç tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 fdsafdsa bildiğin kangooyu tarif etmişsin yea. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar