Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ben alışamam heralde, 1 liraya kola almaya :) Napcaz biz ya, çok rezillikler olur uzun bir süre. Güzel mi acaba paralar bu arada, şu paraların resmine sahip olan var mı aranızda?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hiç de rezillik fln olmicak çok güzel olcak ytl, herkese hayırlı olsun[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Rezillik derken, bizim rezil olmamız, mesela bakkalda salak salak paralar çıkarmamız falan :) Kuruş mesela 10k lira olacak. 500 binlik şey 50 kuruş olcak falan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya çok basit bi şey, 6 sıfır atmanın hesabını yapamıosan ne diyim artık :lol:[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Öeh ya :) Neyse abi boşver.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 he valla uahauha[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 lira kuruş lafına alışamıcam ben milyon derdik teey ağırlını koya koya esası direk 1 deriz biz şimdi:)[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 - Bu ne kadar abi? - 2 - 2 ne? Elma mı armut mu? Birimleri unutmayacaksınız. Öyk ya ilkokulum geldi aklıma lan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 artık yaşlı insanlar ben eskiden5 kuruşa bi simitle doyardım die anlatamıcak biz de çünkü 5 kuruşa simitle doyacaz euehueuh :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ondan kuruşa sinirim ben:) kuruş nedir ya eheh dede kuruşu[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ne güzel la işte 1lira, kısa ve öz. Ama bir kötü tarafı var o da Guinesse rekorlar kitabından çıkacak olmamız -dünyanın en bol sıfırlı parası dolayısıyla en rezil ekonomiye sahip ülke rekoru :)-.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Şu ankilerin aynısı olacak karışıklığı engellemek için. Yalnızca 20.000.000 değil 20 yazacak mesela... Madeni paralar ise euro gibi olacak.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yok öle 3 kuruşa 5 köfte :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bi kere sorun 1 lira yerine 100 kurusluk madeni para basacaklarmis ama dun bauhaus a gittim boya alinacakti buyuk harflerle 59 yaziyo mesela altinda ufak 59.000.000 yaziyo bi seye buyuk 34 kucuk 49 yazmislar tam amerikan magazasi gibi oldu rahatlik guzel[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Şimdi benim anlamadıgım bir nokta takıldı küçük bir nokta Bonus kartlar var mesela gecenlerde okumustum 1 bonus = 1 TL diyodu şimdi YTL gelince nasıl olucak bu.. 1 ytl haliyle > 1 TL olucak nası çözüm bulucaklar merak ettim.[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 İlk sene 1.000.000 TL = 1 YTL olucak. Farklı bir para birimine geçiyoruz. 1 sene sonra TL tedavülden kalkacak ve YTL'nin adı TL olucak tekrar. Böyle 1 senelik geçiş sürecinden sonra karışıklık olmadan 1.000.000 TL, 1TL'ye indirgenmiş olacak.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Yok onu demek istememiş Eternal, şunu demek istemiş. Yeni para biriminin, bir milyonda birinin bir adı olmayacak. Yüzde biri kuruş, onbinde biri para (sanırım) milyonda biri yine yok. Öyle bonus şu bu gibi kurumlar, artık 1m bonus - 1 ytl yaparlar. Lira başına bişi vermezler.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 o saman 2 sene sonra 1 milyon lirası olan köşeyi dönecek..Aheueh oğlum al haftalığın(60milyon uzatır) OBA ZENGİN OLDUM ![signature][hline]Ben lamer değilim,bakmayın FRP_Master diye bi nickim olduğuna :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bence şekilde deiştirselier di biraz daha ii olurdu monotonluktan kurturmuş olduk bana iice banal gelmeye başlamıştı bu para aslında tasarımı armaniye fln yaptırsaladır Gıorgıo yapamazdıda abisi emporio ii yapardı :D:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bana alışamayacağım gibi geliyor ya. Vakti zamanında az dalga geçmedim babamlara ahaha 10000 ev almışlar diye[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Oh iyi oldu.Paranın insanın gözündeki değeri düşer. 5 lira peh para mı alıyozzz!! :):)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: YSidiousY, 10 Ekim 2004 14:32 tarihinde demiş ki: bana iice banal gelmeye başlamıştı bu para öha be! para bu, tatilya giriş bileti değil :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bi gerizekalı arkadaşım 3-5 milyon sakla da eski tl uzatılınca bozdurur köşeyi dönersin demiş benim kafa darbelerime mağruz kalmıştı :D o diilde YTL iyi olacak en azından paramız biraz daha değerlenecek. yılbaşından itibaren resmen kullanmaya başlıyacağız bakalım nasıl bi para olcak ben daha görmedim resmini falan... bi araştırayım[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 haberi burada bide resim buldum[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bi de şöyle bakın.. torunlara anlatacağız: "biz cebimizde 10 milyondan aşşağı parayla gezmezdik zamanında :horace:"[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar