senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yarın spora gitcem ya yakarım ki ben onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yok, benim ebedi rolum yalniz erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 senko said: yarın spora gitcem ya yakarım ki ben onları mevcutlardan yakmak mı bu saatte yediklerini yakmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 fede said: patlatma. ayrılınca bişey olmaz. ayrılınca dünyanın sonu mu lan de, sonra dünyanın evrende zaten ne kadar küçük olduğunu düşün, ulan nabıyorum ben ya bu dünyada de, dert ettiğim şeye bak aa afrikadaki çocuklar de hepsi geçer. biraz alkol alabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yok patlatmıycam deymez gibi geldi 2 sayfaya sakinler olay dinliyorum merakla ama , fazla sürüklerse bi duble daha rakı koyabilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 pogodi said: senko said: yarın spora gitcem ya yakarım ki ben onları mevcutlardan yakmak mı bu saatte yediklerini yakmak mı? mevcutlarda yanamıyor ki ankara bitirdi beni bi gün aspava bi gün çukurağası derken... ama bu hafta kararlıyım güzel beslencem ne aspava'ya ne hacı urfalıya gitcem. gidersem de salata yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 boks yap. odun kes. bandaj topla. oh wai- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Karea said: yok patlatmıycam deymez gibi geldi 2 sayfaya sakinler olay dinliyorum merakla ama , fazla sürüklerse bi duble daha rakı koyabilirim sdf patlat ya bak bendekiler bitmemiş olsa ben patlatcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Karea said: yok patlatmıycam deymez gibi geldi 2 sayfaya sakinler olay dinliyorum merakla ama , fazla sürüklerse bi duble daha rakı koyabilirim sdf ooo hacı sen buzluğa buz at. duygusal konu, bi de kadınlar bastı topiği bu saatte nalakaysa. bi dylan eksik aslında, tam dramalık kadro ve ortam var şu anda. üç kere diyelim mi? dylann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 dilan gel ayrılıklı, unutamamaklı ilişkiler yumağı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 demiyelim abi bi kere bile demiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Creus said: boks yap. odun kes. bandaj topla. oh wai- Ahahaha helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bok boğazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 calimero said: Karea said: yok patlatmıycam deymez gibi geldi 2 sayfaya sakinler olay dinliyorum merakla ama , fazla sürüklerse bi duble daha rakı koyabilirim sdf ooo hacı sen buzluğa buz at. duygusal konu, bi de kadınlar bastı topiği bu saatte nalakaysa. bi dylan eksik aslında, tam dramalık kadro ve ortam var şu anda. üç kere diyelim mi? dylann kadınları ben summonladım , tat gelir dedim :D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 senko said: mevcutlarda yanamıyor ki ankara bitirdi beni bi gün aspava bi gün çukurağası derken... ama bu hafta kararlıyım güzel beslencem ne aspava'ya ne hacı urfalıya gitcem. gidersem de salata yicem. O dediğin yerlerde salata falan olmaması lazım, gerçek erkekler gibi etin dibine vuruyoruz biz oralarda çünküm O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 pogodi said: bok boğazlar. Adam gibi yemek yapan yer var da biz mi yemiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 [video]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=OjV9v7efKhQ?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 urfalı hacı'nın güzel ya salataları orda var yıldız aspava'da yoktur ama, ssk yicen zaten oraya gittin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oğlum sucuk ekmek ne kadar oldu diye kendine subliminal mesaj veriyosun sürekli, sonra da neden kilo alıyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Deacon said: pogodi said: bok boğazlar. Adam gibi yemek yapan yer var da biz mi yemiyoruz? abi ankarada buldum ben asloında bizim işyerinin hemen yakınında nuran'ın yeri diye bi yer var. 4 teyze var içerde ev yemeği yapiyorlar ve müthiş yapiyorlar sanki annen yapmış böyle o kıvamda. kek poğaça fln da harika. en güzeli ya yarın domates çorbası ile ıspanak çıksın diye naz yapabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tat dedim bizim hayvanlar direk mideye dönmüşler sdf sizede yaranılmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 adam gibi yemek yapın? ya da daha az skyrim oynayın da sevgili yapın, o size yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 moldovadan sevgili bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sakaryada köprünün orada mantıcı var pek güzel, orayada gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar