Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ne yapıyorduk? uzun zaman olmuş unutmuşum. üzülmek üzereyim yanlış üzülmeyeyim. ps: ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 football manager, hon, hotspot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MFG8TdKvxdU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oyun oynamayı bıraktım fedem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Keyfini çıkar dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 - Olmuyorsa olmuyordur.. - Bana o hareketi yapmayacaktı.. - Bana kız mı yok lan? - Böyle olması en iyisi.. - Oh lan artık rahat rahat kızlara bakabilirim. - Çirkin bi insandı zaten.. Diyebilirsin kendi kendine. Biz hiç bişi yapmıyoruz sanırım, arada bir arkadaşlarla eğlenmeye gidiyoruz iş güç geri kalan kısmı dolduruyor zaten. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 diablo II yi yüklüyorsun. 1 hafta boyunca 100 saat kadar oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 o zaman tekrar başlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 dizi izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 fede said: o zaman tekrar başlıyosun. Uygun bi zaman çıkalım lan hatta, arkadaşın topic açtığı iyi olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bana her zaman uygun. gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ileriki bir tarihte kiz arkadasim olursa ben de boyle bir topic acicam galiba. Bekarligin tadini cikar abi. Ben 5 senedir falan cikariyorum iyi baya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Dedi son üç seferdir ık bık eden kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 lan sürekli artıyo sayı. en son 2 ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 intikam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sarhoşken başkasını arayıp onu sen olarak mı eklemişim hafızama? 2 olsun seni mi kıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi neler yapıyosun. acil çıkalım tamam hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ben zaten ziyadesiyle bekar bi adamdım, sadece daha bekar oldum. dizi olayı mantıklı, bide wastyrx kardeşin dediği olay güzel. ama oyun oynamaya tekrar başlarsam no-lifer olurum. hiç istemem. laser tag'e adam bulayım ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 fede said: abi neler yapıyosun. acil çıkalım tamam hahaha Tamamen sanata katkı için yapıyorum sdfşkl bi şiir yazmışım ki evlere şenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voidwalker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Asla ama asla uzulme. Onu ilk once bir gozunun onune getir. Sonucta dumduz nedenlerle ayrilmadiniz, her hareketin bir sonucu vardir; sizin de iliskinizde yaptiginiz hatalar/hareketler sizi bu noktaya getirdi. Tekrar soyluyorum asla uzulme, zayif olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Her hararetin bir sonucu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 niye ayrıldınız? nasıl bekardın? zaten bekarsan nasıl ayrıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 çay içmek hararet alır biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_fucking_shine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 dostum rahatla sadece birbirinizi üzmenize ne gerek var,sadece mutluluk insanlari besler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Hangi mutluluk o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar