fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 en ucuz hangi operatörde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 fazla arastirmaya bile gerek yok, avea nin 9 tl 1gb gayet mantikli gerci fiyati 14.5 a cikacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 onda sanırım kurulum bedeli ve 2 yıl taahhüt var. gerçi her şekil daha ucuz sanırım diğerlerinden ama.. turkcell'inkini göremedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 avea icin cok fazla sikayet okudum, ben de bir tane mobil data hatti alacagim ama hala kararsizim. ama avea almadan once kullanilacak yerlerde bi test edip, sikayetvar, eksi falan okumak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yenı üye alımı kapanmasaydı en ıyısı cepnettı,suan en ıyısı taraftar mobılmodem alıp ıcındekı sımı tablete takmak(avea)atılan her gol için ek 100mb kota verıyor. avea 5GB internet ve modem sadece 19TL, 8GB internet ve modem sadece 29TL! her gol için 100mb. Aylık 600 dakika WiFi da hediye! tavsıyem ts nınkını alma,malum burak formsuz bu sıralar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 9 liralık olan paketi kullanıyorum ben, faturasız hattımı tablete taktım onda gayet iyi gidiyor şimdiye kadar.. ön ödeme vs. yok, faturalı hat olsun istemedim kota aşımında kol gibi bişi ile karşılaşmayayım diye.. ama az önce taraftarcell muhabbetini gördüm o mantıklı geldi asfdsgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Vodafone cepnet bitmedi ki, kartla satılıyor artık. Ama 9 liraya 100kbit biraz yavaş olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kartla satılıyor derken.. nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://www.vodafone.com.tr/Internet/aylik-cepnet-yukleme-karti.php?default_id=bireysel-cepnetyuklemekarti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 onun yerine şunu alsam: http://goo.gl/de9N1 gerçi bu da sadece microsim ile mi geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar