Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya ben şimdi yurtdışından bi meret alcam Kaç doları yada milyonu geçerse Gümrük patlatıo para? bilginiz varmı yardım lütfen...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 gümrük para mı patlatıyo?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hyr yannıs yazmıs hoplatıyo[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 100euro biliyorum[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bende 100euro diye biliyorum ama abi ordaki adamin ruh halinede bağli yani 500$ lık alet de getiren oldu fark edilmedi yani üstünde fiat yaziyosa , birde dvd lerde fln da sinir vardi sanirim 3 mü 5 mi ne[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 getirdiğin şeye bağlı...ayakkabı getirtcektim..100 $ ayakkabıydı 175$ oluyo...yani 100 milyon bişi oynuyo..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben annamadım ama biz gittiydik gelirken bizden gümrük fln olmadı hiç bi bedelde ödemedik yane duty free den almış gibi geçiosun annamıolar bile[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sanirim o netten siparişi söz ediyor[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 haa int ten bilemices . ama abd den gelirken bizim ark bin dolarlik kamere alip gelmisti. bi de oyle bisi aliosan paketini ac sanki hep seninmis yeni satin almamisin gibi takil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya da sorarlarsa söyleme :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Eğer internet siparişi değilse, avrupa'dan alışverişlerde tax free denilen bir olay var .(EU üyesi olmayan ülke vatandaşları faydalanabiliyor) Aldığınız malın 9% ücretini hava alanında geri alıyorsunuz. Oldukça avantajlı bir olay.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya bagaj ile getirttiğin bişise gümrük para almaz..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: sheref, 09 Ekim 2004 20:07 tarihinde demiş ki: ya bagaj ile getirttiğin bişise gümrük para almaz.. hiç bişi demiolar ki adamın teki beklio diğer akıyla gırgır yapıo[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ehüüe 2000 yılıydı ispanyadan gelirken 11 kutu pringles almıştım (cips varya) o zamanlarda TR de yokdu ona bu ne bee oha aççmısın yapmışlardı :D soracııma yine bi ispanya dönüşünde cep telefonu ile gelmiştim, başka bir seyehatten dönerken 12 tane Ultima Online Orjinal CD ile gelmiştim, yine başka bi seyehatte bi bavul dvd film ile gelmiştim kimse napıyon kardeş pamuk eller cebe demedi :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sen sömürmüşün (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 130 euro geçerse %15 mi 20 mi ne gümrük vergisi ödüyorsun.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ebayden 300 dolarlık telefon getirttim fedexle 2 gunde elime ulaştı ustunde gumruk kontrolunden gecmistir yazıyordu ve gumruk almadılar dogal olarak daha sonrasında 50 dolarlık dect telefon istedim bu normal posta ile gelince ptt nin gumruk bolumunden gidip kednim aldım yine gumruk ücreti almadılar sadece 3 milyonmu ne pul parası vs verdim[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 gümrük şefine bağlı :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ÖNemli olan, netten mi sipariş, yoksa biri mi getirecek? Bavulla geliyorsa, gümrükten rahatça kaçar. Yoksa malın cinsine göre öttürürler, 300Euro aşan her şeyden çatır çatır :%20ye kadar para alırlar. Eğer netten siparişse, siparişin $100 veya 100 Euro aştığı an, otomatik gümrüğe takılır. Eve kağıt gelir. En yakın gümrük müdürlüğüne gidersin. 20-30 milyon arası sırf işlemler için verirsin, sonra yine mal cinsine göre para alırlar. En az aldıkları hatta almadıkları şey kitap ve plastik şeylerdir(maket). En hayvan geçirdikleri şey de elektroniktir. Gümrük memuru o yüzden her boku elektronik diye yazmaya çalışır. Dikkat edin.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Fedex ve UPS bazen gümrüğe takılmaz. Ama sanırım yeni değişiklikler yaptılar, artık onları da alıyorlar içeri, emin değilim.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 100$-300$ arası %10 bir gümrük ödersin takılırsa 300$ + olursa dünyanın parasını ödersin elektronik falansa malın kendisine yakın ödetirler tabi malın içinde fiş falan yoksa hediye olarak yollandıysa geçme şansı yüksek. gümrükçüye bağlı işte hiç sorunsuzda ulaşabilir eline. elektronikte en çok geliyo evet[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 benim bildiğim önemli olan paketin üstünde fiyati yaziyorsa kötü[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya yok öle bişii... ihraç etmiyosun ki almışsın getiriyosun... gümrük kontrolu arabayla geliyosan yapılır, hava alanında bagajını alırsın basar gidersin..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sheref , interntten alinmayi soruyorlar , nereye sırtına alip gidiyon (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hmm pardon o zaman şöle söliyim internetten sparişi verince direk eve gelir mal.. o zaman kralı gelse senden gümrük kesemez en fazla evde yoksam ptt ye mi ne gider o zamanda pul parası verirsin o da hiç bişi diil..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar