Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektrik kaç para?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni bir ev tuttum. ev tekmiş ama ikiye ayırmışlar. bu yüzden tek fatura geliyor ama iki tane sayaç var.

120 lira gelmiş toplamda diğer ev ile birlikte fatura. biz eve girdiğimizde 806 gösteriyodu saat, şu an 834 gösteriyor. 28 kilowatt harcamışız yani, kaç para eder bu? bi bilgisi olan var mı
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

fatura bende değil diger evde. vergilerle birlikte 50 kuruş olsa kilovatı, 14 lira mı ödeyeceğim yani ben

kaçak elektrik kullansan bile 14 lira gelmez.140 lira olur anca o :)
Mesaj tarihi:
-Dark_Angel- said:

65 lira eder.
mümkün değil. eve 15 kasım da girdim ben, diğer herifler sürekli evdeler. ve 15 kasımdan sonra da 10 günlük vize tatili sebebiyle memleketime döndüm. yani 14 günde 65 lira elektrik yakma ihtimalim var mı? diğer taraf 30 günde 55 lira mı yakmış yani?
Mesaj tarihi:
faturaya baktım şu an 173kw kullanmışım geçen ay, 51 tl geldi.8tl kdv, 6tl dağıtım bedeli, üstüne bir kaç vergi daha var.ama tüketim bedeli 29tl miş, gerisi vergi.
Mesaj tarihi:
22 lira vergiyse, ben 11 lira vergiden ödesem, 5 lira da kullandığımı ödesem 16 lira ödeyeceğim.

diğer evdeki şerefsizler geldi dün, "sizin saat durmuş, ortak ödeyeceğiz" diyorlar bana. 120 lirayı ortak ödeyecekmişiz, 14 gün için 60 lira istiyolar benden. bugün baktım saate, durduğu falan yok saatin. şerefsizler beni kandıracaklar. ulan ne çakal insanlar var ya...
  • Yeni Oluştur...