Solonor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Evet nomad II mi satmaya karar verdim. Aslında içim el vermiyo satmayı ama daha iyi model bişey hediye geldi. Alet baya sağlam durumda camı biraz içeri doğru giriyo gibi ama bişeycik olmaz ona mis gibi çalışıyor. Yanında 2 tane de datacard ı da satarım istiyene (içinden bir datacard çıkıyo bende de + olarak 2 tane daha var). Her datacard 64mb. Fiyatı siz belirleyin. Datacardları da alıp almayacağınızı söylerseniz iyi olur. Bu arada yanında da orjinal kurulum cdsini de veriyorum unutmadan söyleyeyim. Eğer takas isterseniz, dunlop wah pedalı istiyorum, başka takas edicek şeyleriniz varsa da söyleyin, fiyat belirtin. Teklifleriniz bekliyorum...[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Datacardları görmek için tıklayın(64lük olan benim)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Alet bu.[hline]WtF!?!?!Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hala satilik. ama takas yapmamaya karar verdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Fiyat yazsan çok hoş olurdu.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 100 milyon 100$ civarı düşünüyorum, ama belki değişebilir tekrar bi fiyat güncellemesi yapmam lazım vaktim yok şuan. :([signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 o kaset adaptörü şeyiyle arabaya kuaklık çıkışı olan herşeyi bağlayabiliyosun e bunu da bağlarsın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Uplıyım bari de boş duruyo alet belki bi alan çıkar.[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Almak isteyen olursa koalylık ta yaparım, yazık boş duruyo. =([signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 harbi bilgi verirsen biraz, ne kadar mp3 sığdırırım türkiye de data cardlardan bulabilirmiyim bulursam ne kadar olur pil olayı nasıl falan çünkü mp3 player alıcam cd player şeklinde almak istemiyorum öbür şekilde de aldığıma değsin diye düşünüyorum bilgi verirsen alabilirm belki(icq da bulunamıyorum pek, o yüzden burdan istiorum bilgiyi) bi de şimdiki fiyatını yazarsan çok ii olur[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar