Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt Disi Doviz Havale


Frantic

Öne çıkan mesajlar

Hollanda'daki ING Bank'a netten x miktar euro gondericem. burdan gonderirken ki masraflari oderken problem yok fakat karsi taraf parayi alirken tekrar masraf aliniyor mu? Burdaki ING bankla konustugumda bilmiyoruz alabilirler de almayabilir de onlar bizden bagimsiz dediler. Simdi ordaki subeyle iletisime gecene kadar burdan bi bilen cikar belki, isim acil cunku.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heh accountum aktif olunca gorebildim tabi neyin ne oldugunu :)

simdi valor de 4 gun sonra cekti allahsiz banka ne yapsam kararsiz kaldim. Paranin Cuma gunu cekilebilmesi lazim benim icin ama hayvani masraf biniyordu diye vaz gectim ondan. Bir yandan karsiki bankanin extra masraf alip almayacagini bilmiyorum bi de banka sitesi felemenkce cikti got gibi kaldim sdgd. hesabi gonderecegim kuruma mail attim onlardan ses yok. la yarini mi beklesem simdi mi atsam karar veremedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizce biliyorsan müşteri hizmetlerini ara, yardımcı olurlar sana.
Her türlü 2 bankada masraf keser senden. Ben yurtdışına para yolladığımda toplamda 25 lira masraf kesilmişti.
Eğer cuma derken yarından bahsadiyorsan, benim bildiğim imkansıza yakın 1 günde para göndermek. Haftaya cuma diyorsan, kesin gider.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buyuk ihtimal senin dedigin gibi zaten. para gonderdigim kurum, sehirdeki housing office, yani her yil binlerce ogrenci para gonderiyor basvurular icin.

ikincisi cok detayli mail atiyorlardi hep, hani masraf kesilecek olsa x+10(masraflar icin) diye bildirirlerdi diye dusunuyorum. mailde sadece x miktar paranin gonderimindeki masraflar da bana ait oldugu yaziyor. onlar oradan cekerken ki dahil mi degil mi yorumunu yapmakta zorlandim o yuzden , kaldi ki pek bankacilik tecrubem de yok :)

yarin sabah mail gelir ya, buyuk ihtimal x miktar olarak gonderirim parayi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...