manve Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Yakin zaman icinde Turkiyeye bir arkadasim donuyor, eger isteyen olursa apple storedan unlocked olarak gonderebilirim. Ipad 2 isteyen olursa ondan da gonderebilirim. 16 gb icin 1750 lira, 32gb icin 1950lira, 64gb icin 2150 lira diye dusundum. Daha arkadasimin gidip gitmeyecegi kesin degil de, hani oyle isteyen varsa simdiden bileyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Pasaport kayitli ise güzel degilse useless olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Pasaport kaydı zor bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 dh de falan 50 lira civari bir paraya pasaport kaydini yaptiran adamlar var, artik ilgilenen olursa en kotu o sekilde halleder. Pasaport isini ben halledemem ki kendi hakkimi kullandim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Zor birsey degil de güvenilir degil sahsen icim el vermez ne dolaplar donuyo bi bilseniz hak verirdiniz neyse iyi satislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 çevrenden birine yaptır kaydı. olmadı kendin bi çık gel yurtdışına sdfs. daha ucuz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kim yapar abi çevrenden biri bi pasaport bi telefon 3 yıl mı ne kitliyor direk kim verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 benim icin sorun yok bende zaten iphone 4s var paristen aldımda duyduklarim ve gorduklerime nazaran soylemistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben arkadaşımın iphone'unu almıştım üstüme. 2 yıl sanırım süresi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 satın alma olayında haklısın tabi. ben olsam ben de güvenmem dh'ye. ama pasaport masrafı + ucuz bi uçak bileti ile çıkıp yaptırabiliniyosa - bilmiyorum oluyor mu- olur yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 oluyor tabi herhangi bi vizesiz ulkeye git hirvatistan olabilir güzeldir euro'ya imza atmadan tam vakti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yurt dışına çıktıktan sonra adam iphone alır gelir zaten daha ucuza geliyor şu fyattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 batum'a git sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 unlock oluyorsa yapılır valla sabah&akşam olacak şekilde bilet alırsın gezersin iphone'unu alır dönersin hatta izin varsa fazlasını alırsın satarsın burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 hmm 6 aylık passport cepte duruyor ab ülkelerine full girebiliyorum bide pass uçakbileti bulup beleşe gidip gelebilirim aslında hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Fistan said: kim yapar abi çevrenden biri bi pasaport bi telefon 3 yıl mı ne kitliyor direk kim verir 2 yıl. Bi de son 1 ay içinde girip çıkmış olman lazım kaydedebilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 gogo hacı adayları farmlamaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar