Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kesin bakın,yarılcaksınız !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kurtlar vadisi başlıooo hayda haydaa haydaaa [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

Mesaj tarihi:
bana nedense hiç komik gelmedi.köylü ses tonuyla komiklik yapmaya çalışıyorlar.nedense tüm komik olmaya çalışan animasyonlardaki karakterleri köylü sesiyle seslendiriyorlar![signature][hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
pelout bilmiyorum abi ülkemizde çok mu var böyle animasyoncu ksura bakma ama gayet de güzel yaratıcı yapmış çocuk..Tabi kiminin hoşuna gitmez o ayrı ama bilmiyorum bnce güzel yani daha iyisini yapanlar kaç tane varki türkiyede ?[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler..
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
o kadar güzel sayılmazda arada abartmaları benim hoşuma gitti. böyle bakışmalar, davulcular ve gayda kısmı (tulum eheh) güzel ama dialoglar sıradan[signature][hline]Bunu yazan tosun gönüller neşeyle dolsun
Mesaj tarihi:
lol yarılmıstım ilk gordugumde. süfer animasyon cidden tebrik ederim yapanı :).[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Mesaj tarihi:
hahahahah süper olmuş baya yaratıcı buldum ehahaad[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Mesaj tarihi:
Ben tombalacıyı sevdim ama genel olarak "Wooooaaav Harikaaaa!!!" diil[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé
Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır...

Mesaj tarihi:
başı falan güzel ama sonra çok cıvıtıyo bence kesse daha iyi olurmuş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...