Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kesin bakın,yarılcaksınız !!!

karabocek

Öne çıkan mesajlar

kurtlar vadisi başlıooo hayda haydaa haydaaa [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

Sosyal ağlarda paylaş

pelout bilmiyorum abi ülkemizde çok mu var böyle animasyoncu ksura bakma ama gayet de güzel yaratıcı yapmış çocuk..Tabi kiminin hoşuna gitmez o ayrı ama bilmiyorum bnce güzel yani daha iyisini yapanlar kaç tane varki türkiyede ?[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler..
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

hahahahah süper olmuş baya yaratıcı buldum ehahaad[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tombalacıyı sevdim ama genel olarak "Wooooaaav Harikaaaa!!!" diil[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé
Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...