Invulon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 gimp iste nolcak :D gaza gelip cosuyo sonra bayik gelip 1 hafta ortadan kayboluyo :)
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 evet, bayaadir gozukmuyo haberde vermedi her zamanki gibi :p gelsede quest yapsam hehe[hline]Golestandt - Don - 203 Chrysaor - The Man - 200 Soidia - Spiritual Leader - 181
NeoCrime Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 net'in kesikti birde oyunu bırakmakla bırakmamk arasındayım kredi kartı numaramı gene degistiricem yani bir sey olur gene benden ses soluk cıkmazsa ya bırakmısımdır yada kredi kartı buluyorumdur[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
NeoCrime Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 yuh diyorum Citir 205 ne yavaşla az :)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hoca sen nerdesin ya :D seni beklio herkez lvllenmeye :p[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hehe bende 203 yaptim ama fixerla degil, enfle :p simdi tekrardan faction kasiyorum yoksa cok anlamsiz 22k factionla devam etmek cok boktan infernoda faction kasmak, dungeon resetlenmiyor :([hline]Golestandt - Don - 203 Chrysaor - The Man - 200 Soidia - Spiritual Leader - 181
Cheater Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 senin yoklugunda alkol yerine SK ye verdim kendimi napiim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 birakirsan doverim :p[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 AI cikdi neuro gel artik :p[signature][hline]Level 214 Disquast Doc General of Black Dawn Syndicate
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 :) Özlemedim de değil AOyu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Şimdi dahada makine başında kalmak gerekiyormuş diyorlar saldırıları savuşturmak vs. için. Yani böyle bir şey mümkün olabilir mi? Öncekinin dahası... Oldu olacak AI paketiylen birlikte lazımlıkta versinler.[signature][hline]
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 lol valla ben de Athea'nın harrasslamasına dayanmaya çalışıyorum :p hatta AI'ı aldım, acounta da dahil ettim ama acountu aktif hale getirmedim henüz :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 pocket nt ye ihtiyacim var acil[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 walla düşünmedim değil hatta sayfaya gi,rdim inceledim ama char duruyor account yok artık mail atsam açarlar büyük ihtimalle ama SL'de AI'da yok bende ama bilmiyorum bilemiyorum biri cogaltırsa SL ile AI'ı girerim her halde özlemedim değil hani bende kardeşim gece gündüz ragnarök oynuyor içim sızlıyor resmen ama kasım sonu askere gidiyorum oda var ama 2 ay takılırım herhalde[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 correction: accountta duruyormus ben sifremi unutmusum yollarlar artık bir zaman şimdi işin yoksa indir SL ile AI'yi grmph[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die"
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 benden bekleme artik amerikalardayim :p ugrarsan veririm :p[signature][hline]Level 214 Disquast Doc General of Black Dawn Syndicate
Öne çıkan mesajlar