Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 10 saniyelik reklamında bile tüylerim diken diken oldu ya.Filmde gidince kirpi olucam heralde.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 hepimiz pesinen kirpi olduk[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ya kardeşim ben spoiler diye başlayan yazıya atıfta bulunmadım konuyu ilk açan abuzittinden için dedimki film izlendikten sonra açsaydı konuyu daha iyi olurdu. demek istedim .kitabı okuyan millette başlamış filmi anlatmaya ben kitabı okumadım buna alındım biraz nedir yani bu reaksiyonunuz anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Okumassın olur biter.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bu hafta gösterime giriyor nihayet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 neyse tartışmaya girmiycem[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true [Bu mesaj Bivrip tarafından 16 December 2003 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Kusura bakma arkadaşım ama sen git kendine şööle numarası büyük olanından bi gözlük al sonra kitabı bi daha oku. Ölülerin Ordusu nasıl gelmiyo savaşa ya? Sen bırak Yüzüklerin Efendisi'ni Harry Potter'ı, Cin Ali'yi bile okusan yanlış anlayacaksın malum. Gondor Kuşatması sırasında, Theoden yardıma geldikten ve püskürtüldükten sonra tam umut bitti denirken Umbar Korsanları'nın Gemileri görünür. İnsan orduları savaşın bittiğini düşünürken Gemilerden Ölülerin Ordusu çıkar ve Mordor ordularına karşı şehri kurtarırlar. Daha sonra Aragorn onlara verdiği sözü tutarak yeminlerini tuttuklarını kabul edip ruhlarını serbest bırakır. Ama gel gör ki ben bunları kime anlatıyorum.Şimdi okuyacak bunları kitapta böyle bişey yoktu diycek. Neyse...[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 O öyle olmuyor ölüler ordusu ile gidip korsanların işini bitiriyor Aragorn sonra ölüleri serbest bırakıyor,korsanların yuzunden yardım yollayamayan ordakıler Aragornun pesıne takılıp donanmayla gelıyorlar savaşa sorası malum zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Başka bir soru da bende var, kitapta Faramir'in saçları koyu renk değil mi? Bildiğiniz gibi filmde sarı saçlı yapmışlar ayrıca çok da çirkin bi adam oynatmışlar Faramir diye(bu kişisel bi yorumdu tabi).[hline]hala öğrenemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 olulerin ordusu korsanlarin isini bitirmiyor, adamlar onlar gorununce direk atlamaya basliyolar gemilerden her biri bi tarafa kaciyor.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 evet ölülerin ordusu kılıçlarını bile kullanmıyolar diye hatırlıyorum. onlardan korkan kaçıyo zaten[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ızmırde ne zaman vızyona gırıcek bu fılm ya[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 tüm türkiyede 19 unda gosterime girecek.gec kalmadıysan son biletlere yetişirsin[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 az kaldı 2gün ha gayret[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 up yarını dört gözle bekliyoruz[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Filmeye gitmeye son 32 saat :P Bu arada son biletler anca 1. sırada falan kalmıştır. Ben geçen cumartesi aldım anca 4. sıra son 4 kişilik yerin 3 ü nü aldım .[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 pazar gunu ıcın alıcam ben ya yada cumartesı ama hangı sınamalarda oynıyacak onu bılmıyorum ne garıptırkı ızmırde[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ya llama her sinemada oynar bu lotr. sen ayda mı yaşıyon hoca sinemalar gelsede biraz para kazansak diye bakıyolar bu filme her sinemada vardır. erotik film veren sinemalar hariç[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 desene bızım ıpek sınaması battı :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Filmi izledikten sonra bi uğrayın arkadaşlar. http://www.lordoftheringsresearch.net[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Film kaç saat ? ben 4 saat 15 dakika diye duydum ya sinema saatleri 12 , 4,30 ve 21,30 dedi gişedeki kadın ve 4 saat 15 dakika dedi doğrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Valla ben izlediğimde 4 saati geçmişti[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Llama, Agora'da 2 salonda oynuyor abi, git al biletini. Belki Cumartesi'ye hala boş yer kalmıştır. Hatta gidip bilet almana bile gerek yok, kredi kartın varsa telefondan rezarvasyon bile yaptırabilirsin.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben yarin gidiyorum. yarin 19 u ise eger ki bu gun 18 ini gosteriyor. emin olmak icin oraya buraya bakip duruyorum.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 cuma gününe süreyyada 16.30a bilet aldım pazartesi günü beklemedeyiz.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar