Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Ericsson Xperia Nozomi / Xperia S

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

turkcell'de ayda 54 lira farkla diyor alacağım muhtemelen bunu 1300 liraya geliyor zaten yazın abd'den alsam 100 lira harç saçmalığıyla beraber 1150 lira ödeyeceğim min, hem garantili olmuş olur hem taksitli bu şekilde

turkcell'den almanın herhangi bir büyük dezavantajı var mıdır? kendi romu varmış garantiyi bozmadan güncelleme yapılabilir mi? unlock falan gerekir mi başka hat takmak istediğim zaman?
Sosyal ağlarda paylaş

alsam mı bunu diye hala karar aşamasındayım

sony ismi diğer markalardan direkt uzaklaştırıyor, kaliteli olduğuna eminim ama ics için 2 ay bekleyecek olmak + tuşların tamanının dokunmatik olması düşündürüyor (oldskool mekanik tuş ftw)

yoksa iphone 4s mi alsam dsf
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

alsam mı bunu diye hala karar aşamasındayım

sony ismi diğer markalardan direkt uzaklaştırıyor, kaliteli olduğuna eminim ama ics için 2 ay bekleyecek olmak + tuşların tamanının dokunmatik olması düşündürüyor (oldskool mekanik tuş ftw)

yoksa iphone 4s mi alsam dsf

sony nin en buyuk hatasi sanirim gpu olarak adreno 220 yi kullanmak olmus, pek bi cekinir insan bunu gorunce

fakat incelemelerde hizli gorunuyordu cihaz
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

adreno 220 ne?

çift çekirdekli diyor ben anlamıyorum pek ama bilgisayarlarda bile geçen yıla kadar 4 çekirdekliler çok gerekli değilken telefonlara quad core olayı göz boyama gibime geliyor, dual core hadi neyse de.. telefonda 4c kullanacak ne yapabilirsin ki?

grafik işlemcisi oluyor, yani cpu için bu kadar çekirdeğe çıkıp grafik kartını düşük kullanmak biraz garip olmuş

gerçi oyun oynamam ben falan diyorsan adreno 220 de iş görür
Sosyal ağlarda paylaş

telefon oglenden beri elimde, şu icssiz hali ile bile şahsen harika bir telefon oldugunu düşünüyorum.

sadece soft keyse biraz daha sert basmak gerekiyor onun dışında bir tek update biraz gıcık etti. özellikle hdmi çikisi çok güzel hele sony bir tv ile kullanınca.

edit: ulan ilkokul çocuğu gibi yazmışım. kisa kesmek icin ugrasinca böyle oluyor eheh :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aldım siyahından da ağır android cahiliyim, şimdi bunun wap wup ayarlarını ememesini falan nereden yapıyoruz sdfg.
Çok karışık geldi bulamadım daha.
App topikine abkıcam şimdi ama rafine bir öneri seriniz olursa çok mutlu olabilirim. Dediğim gibi çok basmadı kafam daha mevzuya eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...