MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Xperia S sahipleri, ICS performansı hakkında yorum istiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Sony çıkarmadı güncelleme Xperia S için. Düşük modellere geldi ICS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 turkcell'de ayda 54 lira farkla diyor alacağım muhtemelen bunu 1300 liraya geliyor zaten yazın abd'den alsam 100 lira harç saçmalığıyla beraber 1150 lira ödeyeceğim min, hem garantili olmuş olur hem taksitli bu şekilde turkcell'den almanın herhangi bir büyük dezavantajı var mıdır? kendi romu varmış garantiyi bozmadan güncelleme yapılabilir mi? unlock falan gerekir mi başka hat takmak istediğim zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 turkcel rom için güncelleme geldi artık .73 versiyona onlarda geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 alsam mı bunu diye hala karar aşamasındayım sony ismi diğer markalardan direkt uzaklaştırıyor, kaliteli olduğuna eminim ama ics için 2 ay bekleyecek olmak + tuşların tamanının dokunmatik olması düşündürüyor (oldskool mekanik tuş ftw) yoksa iphone 4s mi alsam dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 DoruK said: alsam mı bunu diye hala karar aşamasındayım sony ismi diğer markalardan direkt uzaklaştırıyor, kaliteli olduğuna eminim ama ics için 2 ay bekleyecek olmak + tuşların tamanının dokunmatik olması düşündürüyor (oldskool mekanik tuş ftw) yoksa iphone 4s mi alsam dsf sony nin en buyuk hatasi sanirim gpu olarak adreno 220 yi kullanmak olmus, pek bi cekinir insan bunu gorunce fakat incelemelerde hizli gorunuyordu cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 adreno 220 ne? çift çekirdekli diyor ben anlamıyorum pek ama bilgisayarlarda bile geçen yıla kadar 4 çekirdekliler çok gerekli değilken telefonlara quad core olayı göz boyama gibime geliyor, dual core hadi neyse de.. telefonda 4c kullanacak ne yapabilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 DoruK said: adreno 220 ne? çift çekirdekli diyor ben anlamıyorum pek ama bilgisayarlarda bile geçen yıla kadar 4 çekirdekliler çok gerekli değilken telefonlara quad core olayı göz boyama gibime geliyor, dual core hadi neyse de.. telefonda 4c kullanacak ne yapabilirsin ki? grafik işlemcisi oluyor, yani cpu için bu kadar çekirdeğe çıkıp grafik kartını düşük kullanmak biraz garip olmuş gerçi oyun oynamam ben falan diyorsan adreno 220 de iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Kastıran 3D oyunlarda 20fps kadar fark oluyor iyi gpu'lu telefonlarla arasında. HTC one X gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 meh kalkıp rainbow six falan oynamam hiç bir zaman telefonun ufacık ekranında daralırım zaten telefonda oynayacağım oyun angry birds, ceramic destroyer ayarında olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Bende senin gibi düşünüyordum, gittim Xperia S aldım, memnunum. Sana da tavsiye ederim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 telefon oglenden beri elimde, şu icssiz hali ile bile şahsen harika bir telefon oldugunu düşünüyorum. sadece soft keyse biraz daha sert basmak gerekiyor onun dışında bir tek update biraz gıcık etti. özellikle hdmi çikisi çok güzel hele sony bir tv ile kullanınca. edit: ulan ilkokul çocuğu gibi yazmışım. kisa kesmek icin ugrasinca böyle oluyor eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 aldım telefonu ben de, güzel çok başarılı, pek beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Aldım siyahından da ağır android cahiliyim, şimdi bunun wap wup ayarlarını ememesini falan nereden yapıyoruz sdfg. Çok karışık geldi bulamadım daha. App topikine abkıcam şimdi ama rafine bir öneri seriniz olursa çok mutlu olabilirim. Dediğim gibi çok basmadı kafam daha mevzuya eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bu cihazın sahipleri rootladılar mı acaba diye bilgi danışmak istiyorum ben de garanti dışı kalıyor mu rootlayınca, geri alabiliyor muyuz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 çözünürlük + kamera çogiyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bugün kafama esti Ray i bi bağladım pc ye ICS gelmiş. Çok iyi olmuş, baya bir hızlanma var telde. Akıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 DoruK said: bu cihazın sahipleri rootladılar mı acaba diye bilgi danışmak istiyorum ben de garanti dışı kalıyor mu rootlayınca, geri alabiliyor muyuz yoksa? yok rootlamadım ben şahsen, gayet iyi şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ya diğer telefonda oyunların geçtiğim bölümlerini aktarmak için backup aldım ama application dataya yazabilmek için root access istiyor backup programları :( bi de adfree uygulaması için root lazım bu ikisi olsa çoksper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ekran çiziliyorrrrrr. Deli etti, bugün baktım ekranda baya derin bir çizik olmuş. Ne ara oldu hiçbir fikrim yok. Koruyucu şart bu ekrana, iphone gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 benim aldığım pakette ekran koruyucu çıkmıştı kutunun içinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ya ben çıktığı gibi gidip doğubanktan aldım. Kutudan hiçbir şey çıkmadı diyebilirim, koruyucu da çıkmadı... Şimdi ara ara aksesuar satan yerlere soruyorum yolda gördükçe ama kimsede yok. 1TL'lik şey içinde 5TL kargo parası verip internetten almak istemiyorum, beklemedeyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 telefon ekranında koruyucu filmi ile beraber geliyor zaten. kutusunda da 1 adet yedek var, sakın üst üste yapıştırmayın :D o çizilen de muhtemelen koruyucu filmdir gerçi sen doğubank'tan aldım diyorsun, film falan olmayabilir onun üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Sen söyleyince baktım da ekranda gerçekten koruyucu var gibi. Kenarlarda çıkıntıları var. Ama emin de olamadım, kenarından bir zorlasam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Harbi telefonun üstünde protector varmış ^^ şimdi baktım da netten benim gibi farketmeden protector'un üzerine bir tane daha yapıştıran adam da baya var. Bende öğlen sipariş etmiştim. Doruk sen söylemesen yarın üstüne yapıştırıyordum 2. yi. Eyv cnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar