senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hmm mobile phone piyasasından çıkmış olabilir de zaten ufaktır ordan gelen kazançları diye tahmin ediyorum. adamlar mobile network konusunda hala en yakın rakiplerini nerdeyse 2ye katlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Xperia teller için Box uygulaması 50Gb alan vermiş. Haberi olmayan varsa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Android marketten box un uygulamasını indirip ordan girmeniz gerekiyor yararlanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xperia s olarak cikacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Kimsenin dikkatini çekmemiş ama alette 12 MP kamera olacak. Ayrıca o öndeki ışıklı kısım özelleştirilebilir bişeyse çok iyi. Arayan kişinin kimliğine göre Blackberry telefonlardaki gibi turuncu sarı kırmızı yanıp söner falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 senko said: SenariouS said: vay be koskoca ericsson da gitti... nereye gitmiş ericcson? babalar gibi duruyor ayakta hala? ericsson telefon piyasasından çekildi sadece. Telekomünikasyon devi adamlar, bu yöne daha fazla ağırlık verme şansları olacak. İyi oldu 2 tarafın da ayrılması bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 rakipleri güçlü napsınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 50 mpx olsa ne yarar, cep telefonunda oglen saat leri disinda fotograf cekip niye kotu cekiyor demek priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Karanlıkta da güzel çekiyor, hakkını yemeyelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Eveet.. Az kaldı çıkmasına. Xperia S adıyla dünya ile aynı anda Türkiye'de de satışa çıkacakmış. Var mı benim gibi almak için bekleyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 edit: uçmuşum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 alttaki video daki olay sadece xperia s' e mi ait yoksa hdmi cıkısa sahip bütün cihazlarda bunun gibi mi ? özellikle 2:30 da başlayan oyun oynama olayı hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 tv cikisi olan her alette mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Xperia S'e PSP oyunları çıkacak yakında, böyle bir artısı olabilir oyun konusunda. Ama görüntü aktarma olayını diyorsan HDMI olan hepsinin yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ne zaman cikiormus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Nozomi. ne güzel isim yapmışlar lan. ismi değişmese alınırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 1600TL civarı fiyatlarla düşmüş Doğubank'a ve sahibinden.com'a. Yurtdışı 1100-1200Tl arası. Bu hafta bulgaristana gidiyorum. Görürsem alırım. Pasaporta işlerim, mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fawNV8iWhzw&feature=related http://forum.paticik.com/read.php?73,6190362,6190362#msg-6190362 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Nisan'ın ilk haftası Türkiye'de çıkıyor, resmi olarak duyuruldu. Ama fiyat nedir belli değil. Bu arada spot fiyatları 1350-1400TL'lere düştü Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 alan kullanan oldu mu? sahibinden de görüyorum ve almak istiyorum açıkçası ama denemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 turkcell kendi satıyor sözleşmeli olarak uygunsa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Masakari said: turkcell kendi satıyor sözleşmeli olarak uygunsa bak. 59*24 e satiyor minimum. geregi yok o kadar bayilmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kontratsız oalrakta satıyor 1500-1600 civarında şuan timlerde dh'de aktif bir konusu var xperia s'nin. kullananlar genel olarak memnun bi kaç kişi dışında genel olarak milletin tek şikayeti şarjın çabuk bitmesi idi ama firmwareden kaynaklanan bir sorun olduğu güncel sürüme geçince batarya kullanımının daha iyileştğini söylüyorlar. ha birde yine firmwareden kaynaklanan kamera da noise sorunu vardı. guncelleme ile düzeliyor buda tr'de ki cihazlara turkcell rom yüzünden güncelleme daha gelmediği için biraz uğraşıp kendiniz güncellemeniz gerekiyor. şuan .73 güncel sürüm. ilk parti ürünlerde 40derece üstünde ekranda yellow tint oluyordu. sony bunun üretimden kaynaklanan hata olduğunu sorunlu telefonları değiştirceğini açıkladı. yurtdışında ilk başlarda baya şikayet vardı bu konu ile ilgili ama tr'de satılan ürünlerde yellow tint sorunu yaşayan görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bir haftadır kullanıyorum telefonu. gayet güzel alet.ics gelecek nasılsa diye boot-root vs uğraşmadım hiç. pille ilgili de görüntüyle ilgili de sıkıntı yaşamadım. kamera umduğumdan kötü çıktı, software ile düzeliyorsa ne ala, değilse de benim için çok problem değil. bu usb girişinin kapağı falan dandik, uzun vadede bozulur gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Ben 1 aydır kullanıyorum. Pil denildiği gibi .73 'e geçilince düzeliyor. 2 gün rahat gidiyor. Şimdilik en büyük şikayetim ekranı çiziliyor. Mecburen screen protector kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar