BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 niye? bir yere mi yetişiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yetiscek bisey yok ama simdilik ortada cokta buyuk bi contentte olmadigindan bunca zaman ne yaptiniz merak ettim. raidler cok vakit almiyor yani normal ve hard temizlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 quest yapıyorum level 37 olmama az kaldı :D geç mi kalmışım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Acele yoktu canim tabi, pvp yaptik alt larla ugrastik, ilk haftada ilk girisimizde normal mode lari temizledik ops olarak, simdi yeni lvl 50 leri gearliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 BDS süper keyifli valla, sinir stress olmadan oynuyoruz. Acele işe şeytan karışır hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Progress Update gene Ilk defa hardmode girdik bugun, Eternity Vault 4/5 simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Bir update daha yapalim dedik. Tum normal ve hardmode content temizlendi Etenirty Vault Nightmare 4/5 Karaggas Palace Nightmare 2/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Update : Karaggas Palace 5/5 Nıghtmare Eternity Vault 4/5 Nightmare Soa kaldi sirf, bug yuzunden 3% de wipe yedik. 2 defa ust uste. Bir sonraki raid gunumuz pazarda bitiriyoruz gorunuse gore su anki contenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 2. 8 Man grubumuz icin raider recruit ediyoruz. Bu gruptaki arkadaslar ayni zamanda ilerideki 16 Man contentimizde katilacak 1.2 patchi ile 16 man e cevirmeyi dusunuyoruz. Su anda 2. grup kendi basina hard mode lari temizlemekte. Sali ve Pazar gunleri aksam 9-12 arasi raid saatleri. 1 x Assassin Tank 1 x Sorcerer DPS 1 x Sorcerer Healer 1 x Mercenary Healer websitemize veya oyunda invulon a ulasabilirsiniz http://www.darkest-night.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 En son update 1.2 e kadar. EV ve KP Nightmare content temizlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 oyuna seyrek giriyoruz diye recruit yapmışlar :p yakında atılacaz bu gidişle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 birton yeni adam aldik :P ranklarla oynarken arada kaynamis olabilirsin roz hehe arada bir giriver ozletiyorsun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Valla Black seni bilmemde ben kesin atıldım ugramıorum die galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Daha guildden cikan veya atilan olmadi :P inactive olanlari recruite indirdim genel olarak. PTS de oynuyoruz bu siralar ondan KP title icin ugrasamadik 1-2 haftadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar