Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 edit: abi düzeltin şu yeni patiyi.sapık vallahi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverPLATINUM Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Arkadaşlar bu size son uyarım, gerçekten sabrım taştı... Adım Njut Kuksugare, Isveç asıllıyım ve elimdeki ağlar ile alıyorum bu bilgileri, bende yalan bilgi olmaz... Bunu kanıtlayabilirim... Internetten aratırsanız görürsünüz... Bir tepki vermenizin vakti geldi artık ayağınızı denk alın bakın bunları kimseyle paylaşamıyorum tek umudum SİZLERSİNİZ... Elimde bazı gizli goruntuler var ve anlaşmalar yapılmış durumda... Birileri düğmeye bastı ve artık dönüş yok... Bu bilgileri sadece sizinle paylaşıyorum... http://defensetech.org/wp-content/uploads/2012/04/century7.jpg http://www.xtimeline.com/__UserPic_Large/2967/ELT200710230537426242309.JPG http://i.ytimg.com/vi/SG6QuzQLmgY/0.jpg http://2.bp.blogspot.com/_w8TvUreopuY/SPZW--ouKlI/AAAAAAAABF4/0V1Vc98MmOQ/s400/DSC08278.JPG Umarım ciddiyetimi kavrarsınız... 4 gün sonra bir insan ölecek ve sonun başlangıcı işte tam bu noktada kendi çıkış noktasından zuhur ederek varlığımızın özüne teğet geçme iştirakleri vesilesiyle destur ya allah diyecek... Bu konuya dikkat !!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Atin olumu arpadan olsun birader de,sabrin tasarsa nolacak?hadi dediklerin dogru diyelimki ,ne diyecekler?paticik diye bir forum vardi ordaki elemanin vay qq,ne bekliyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 olm git karı kız kovala bir şey yap, ne boş işlerle uğraşıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 şizofren adam ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Tek umudum sizlersinizden beni sil hemserim,benim umurumda degil ,dunya durum haline gelip uzaylilarmi yiyomus,yoksa amerika ve eu bir olup totodan kanmi cekiyomus,aci patlicani kiragi calmaz kara yigen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRYmeAriverPRO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 CryMeARiverPLATINUM ile bir alakam yoktur bilginize. Boyle seyler yapmayalim lutfen ben ciddi guncel paylasimlar yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 allah şifa versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 amin. hacıt doktor ne diyo, ümit var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Tanıdık çok iyi bi nöroşirurji hekimi var istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Arkadaşlar gidip psikiyatristleri zengin etmesini istemem, konuşmaya ihtiyacı var sadece. Psikiyatri uzmanları bunu parayla yapıyorlar sadece, bırakın döksün içinde ne varsa. Rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRYmeAriverPRO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 void OnTriggerEnter(Collider other) { string go_name = other.ciaObject.name; if ((go_name == "pre_finish")) { if (!pre_finish) StartCoroutine("finish"); } if ((go_name == "finish")) { accel = -1; is_finish = true; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ciaObject ashdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hacıt o ne unity3d'ye de mi sardın, zırvalıklarını önce simulatör'de mi deniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 CRYmeAriverPRO said: void OnTriggerEnter(Collider other) { string go_name = other.ciaObject.name; if ((go_name == "pre_finish")) { if (!pre_finish) StartCoroutine("finish"); } if ((go_name == "finish")) { accel = -1; is_finish = true; } "Finish" :D Böyle bitiremezsin abi adamları. ehahafsdfdasdfadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Deli bokunu yese boyle konusmaz insan,ciddi olsan cia simdiye kadar usameyle ayni denize gommustu seni zaten ,hayir bide ben herifi ciddiye aliyorum,hep cetoritto yuzunden arkadas nerde deli var beni buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 CryMeARiverPLATINUM said: Arkadaşlar bu size son uyarım, gerçekten sabrım taştı... Adım Njut Kuksugare, Isveç asıllıyım ve elimdeki ağlar ile alıyorum bu bilgileri, bende yalan bilgi olmaz... Bunu kanıtlayabilirim... Internetten aratırsanız görürsünüz... Bir tepki vermenizin vakti geldi artık ayağınızı denk alın bakın bunları kimseyle paylaşamıyorum tek umudum SİZLERSİNİZ... Elimde bazı gizli goruntuler var ve anlaşmalar yapılmış durumda... Birileri düğmeye bastı ve artık dönüş yok... Bu bilgileri sadece sizinle paylaşıyorum... http://defensetech.org/wp-content/uploads/2012/04/century7.jpg http://www.xtimeline.com/__UserPic_Large/2967/ELT200710230537426242309.JPG http://i.ytimg.com/vi/SG6QuzQLmgY/0.jpg http://2.bp.blogspot.com/_w8TvUreopuY/SPZW--ouKlI/AAAAAAAABF4/0V1Vc98MmOQ/s400/DSC08278.JPG Umarım ciddiyetimi kavrarsınız... 4 gün sonra bir insan ölecek ve sonun başlangıcı işte tam bu noktada kendi çıkış noktasından zuhur ederek varlığımızın özüne teğet geçme iştirakleri vesilesiyle destur ya allah diyecek... Bu konuya dikkat !!... 4 gün sonra biri değil bi sürü kişi ölecek sen bana isim ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 http://narwhaler.com/img/c7/l/what-the-hell-is-going-on-here-poking-around-tree--C7lxjE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRYmeAriverPRO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Seleph said: Deli bokunu yese boyle konusmaz insan,ciddi olsan cia simdiye kadar usameyle ayni denize gommustu seni zaten ,hayir bide ben herifi ciddiye aliyorum,hep cetoritto yuzunden arkadas nerde deli var beni buluyo Normalde pek cevap veremiyorum ama rasgeldim hemen cevaplayim. 1 deli filan degilim 2 Amerikadayim ama turkiyedeki ozel VPN imden yaziyorum 3 CIA de belli bir yerim var bir nederler... belli bir imajim var bunu bozamazlar cesaret edemezler o yuzden kimi denizin dibine atiyorlar diyebilirim 4. su boyle seylere cevap yazmaya vakit harcamak benim canimi sikiyor ve zamanim yok boyle seylere ben sadece turkiyede bazi kesimin birseyleri bilmesini istiyorum bu basina kadar gitmemeli basina gidecek kadar da cok asiri ciddi olmamali. sonucta bu bilgileri illegal yollardan alip legal olarak paylasmayi tercih ve secim olarak kullaniyorum. O yuzden respect pls. paylasimlarim Bilgi paylasimim sizin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 e tamam uyardın ıste, napalım peki onu anlamadım ben. cia olan sensın, kurteriver dünayayı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paticik Special Forces toplansın hemen olay var beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 CryMeARiverPLATINUM said: Adım Njut Kuksugare, Isveç asıllıyım http://2.bp.blogspot.com/_w8TvUreopuY/SPZW--ouKlI/AAAAAAAABF4/0V1Vc98MmOQ/s400/DSC08278.JPG ispat yapmış burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Normalde pek cevap veremiyorum ama rasgeldim hemen cevaplayim. 1 deli filan degilim 2 Amerikadayim ama turkiyedeki ozel VPN imden yaziyorum 3 CIA de belli bir yerim var bir nederler... belli bir imajim var bunu bozamazlar cesaret edemezler o yuzden kimi denizin dibine atiyorlar diyebilirim 4. su boyle seylere cevap yazmaya vakit harcamak benim canimi sikiyor ve zamanim yok boyle seylere ben sadece turkiyede bazi kesimin birseyleri bilmesini istiyorum bu basina kadar gitmemeli basina gidecek kadar da cok asiri ciddi olmamali. sonucta bu bilgileri illegal yollardan alip legal olarak paylasmayi tercih ve secim olarak kullaniyorum. 1-delisin qq,bakırköyden girdiğine dair ip kaydın var 2-isveç asıllı olduğunu söylüyorsun,amerikada yaşıyorsun,türkiyedeki özel vpninden yazıyorsun amacın ne senin? 3-cia delilere de iş veriyor demekki,ne derler ahh soo gibi ifadeler türkçeyi süslemeye çalışan entel artığı insanların dil biliyorum ayağına yattığı süslemenin adıdır. 4-ulan olm bu paticiğin %99'una dünya yanıyor yetiş deseler,bir kibritte sen çak kampanyası düzenler,ceto reis hariç,o hep kalbimizde 5-Allahını seven bu konunun üstüne toprak atmasın,hisseli harikalar kumpanyasında hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 CRYmeAriverPRO said: void OnTriggerEnter(Collider other) { string go_name = other.ciaObject.name; if ((go_name == "pre_finish")) { if (!pre_finish) StartCoroutine("finish"); } if ((go_name == "finish")) { accel = -1; is_finish = true; } İASDASDASDFSDFASDSDFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverPLATINUM Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Arkadaşlar bu bilgileri bir Vispa Ryttare cemiyeti üstün jüri mansiyoneri olarak sızdırdım ve bazı arkadaşlar beni kıskanıyor... Cemiyet içi çatışma mı yoksa düşman kollarından biri mi... Aklıma Finli Hest Kneppe klanının numaraları geliyor ama onlar Defend of the Anciens isimli oyunu oynamaktan başını kaldıramazlar... Hedef şaşırttığını zannetmesin, bunu araştıracağıma emin olabilir diğer arkadaş... Sızdırdığı son derece gizli kodların öneminden bihaber olsa gerek ki en önemli kısmı atlamış.... Hodri meydan diyorum öyleyse... Aşağıdaki program 1879'da Rennis Hätallmänn tarafından icat edilmiştir öyle ki bu kod vaktinde öyle bir çığır açmıştır ki açılan çığırın içinden EPR Paradoksunu bir Lorentz değişmez sabiti otomorfizmine maruz tutarak 1900'lü yılların sonunda, bilişim işçilerinin sıkça kullandığı yaygın bir dile dönüşerek zamanda ileri gitmeyi başarmıştır... unsigned int emotNummer(unsigned int efferlystSynpunkt) { static unsigned int sistaSynpunkt=0,limBehållare=100,*nummerzeit=malloc(sizeof(unsigned int)*limBehållare); for(unsigned int i=(sistaSynpunkt==0 ? 1 : nummerzeit[sistaSynpunkt]);sistaSynpunkt<=efferlystSynpunkt;i+=2) { (i%7==2) ? nummerzeit[sistaSynpunkt++]=i : false; (sistaSynpunkt==limBehållare) ? nummerzeit=realloc(nummerzeit,sizeof(unsigned int)*(limBehållare*=2)) : false; } return nummerzeit[efferlystSynpunkt]; } Bu son derece gizli kod Mali ve Rusya arasında halihazırda olan işbirliğinde, sadece 2 sene önce ortaya çıkmıştır... Ve biz bunu ne zamandan beri biliyorduk biliyormusunuz ??? Tam 10 yıl önce... Bu program her birileri düğmeye bastığında düğmeyi aktive etmektedir... Bu aktivasyon olmadığı sürece emperyalist güçlerin oyunları alt kümeye düşecektir... Rennis bu paradoksu koruyabilseydi belki de şu anda basılacak düğmelerimiz olmayacaktı ama fizik affetmiyor gördüğünüz gibi... Kendisi bu paradoksu sömürecek Ulviggen Skerattar takımı mensubu bazı örgütlere müdahil olduğunu öngörmüş ancak kendisi tarafından acı bir şekilde öldürülürken verdiği tek bir mesaj olmuştur : said: Vintern är på väg har enden Jag älskar dig till kung baneman Bu mesajın içsel anlamını kaçıncı makalede bulacağımızı bile bilmiyoruz şu anda... Ve Somali adaları yakınlarında bildiğiniz gibi Anizomorf bakteriler bulunmuştu NASA'nin soğuk savaş döneminde icat edip yaşattığı ve türlü itirazlar boyunca saygızıca başıboş bıraktığı... Peki bu durumdan haberdar mısınız ???... Değilsiniz... Çünkü aynı adayı ben satın aldığımda da ilgi göstermemiştiniz... Şu anda Sizin yüzünüzden Birileri Düğmeye Basıyor... Aldatmacalara gelmeyin bu yüzden size önerim budur... Bilginin tadına varınca bağımlı olmamak elde değil ama bu konu çok önemli... Her şekilde benim desteğime layık olduğunuzu göstermeniz gerekmekte... Yoksa bu iş çoktan bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar