Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Az Kaldı Hatırlatmam Gerek...

CryMeARiverfix

Öne çıkan mesajlar

ne ilişkisi? şahsım katıksız düşmanlarıyım onların,tayyip bence az yapıyor,mesele arap meselesi sanıyorsunuz değilmi? osmanlıyı yıkıp,hitleri yahudi öldürüyor sömürüsüyle,adamları tepeden inme getirdiler o topraklara,ama 60 yıldır oradalar topu topu 60 yıl medeniyetler tarihi için uzun bir süre değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tayyipin bisi yaptigi yokki dalavere hepsi yok one minute bilmem ne iliskiler hala ayni seviyede babam kurdurttu zaten oraya kalkani goz boyama hepsi Iran yakın zamanda boyunun ölcüsünü alır öyle drone indirip hakaret etmekle olmuyo. Açılışı Israil yapar kapanışıda beraber. O topraklarda bulunan en eski medeniyette yine o halk yanlız Tatar'ın dedigi gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

saplashaman said:

ne ilişkisi? şahsım katıksız düşmanlarıyım onların,tayyip bence az yapıyor,mesele arap meselesi sanıyorsunuz değilmi? osmanlıyı yıkıp,hitleri yahudi öldürüyor sömürüsüyle,adamları tepeden inme getirdiler o topraklara,ama 60 yıldır oradalar topu topu 60 yıl medeniyetler tarihi için uzun bir süre değil :)

'İsrail Devleti' 60 senedir orada.Yoksa yahudiler çok uzun zamandır o coğrafyada yaşadı ve sonunda zorla gönderildiler.Zaten vaadedilmiş topraklar muhabbeti oradan geliyor.Yıllar önce ellerinden çıkmış toprakları geri aldılar işte.

Asıl saçmalık 47 yılındaki anlaşmaya uymayıp İsrail'e saldıran Arapların mazlum edebiyatına geçmesi.Bilmemkaç tane Arap devleti saldırdı,savaş oldu ve kaybettiler.Bu kadar basit.

Ayrıca Filistin'in sınırları da bana göre son derece suni.Baktığında o coğrafyadak insanlar arasında herhangi bir fark yok.Filistinlisi de aynı,Ürdünlüsü de Mısırlısı da.Bu saatten sonra da Gazze'nin Mısır'a Batı Şeria'nın da Ürdün'e katılması en mantıklı seçenek.Arada İsrail varken o Filistin devleti de facto olarak yaşayamaz.

saplashaman said:

abi hep birilerinin şeyi altında yaşıyorlar.gitsinler Amerika'da bu toprakları rahat bıraksınlar,hala bu forumda bazıları kudüsün kaderinin istanbulun kaderinden ayrı olduğnu zannediyor asıl komik olan o

89 yıllık cumhuriyet tarihinde İstanbul ve Kudüs'ün kaderlerinin uzaktan veya yakından bağlantılı olduğunu gösteren 1 tane olay söyleyebilirmisin?
Sosyal ağlarda paylaş

CryMeARiverfix said:

IRAN HURMUZ BOGAZINI kapatmak icin suan kurul toplantisi gibi birsey yapiyor.

also ABD Donanmasinin Hurmuz bogazina yakin bogelere konuslanmasindanda oldukca rahatsizlar. Bununla birlikte Amerikadaki secimlerden once yapilacak bir mudehale bekleniyor Edindigim bilgilere dayanarak soyleyebilecegim bazi ust duzey yetkililerin ustu konumundaki bazi kuruluslar dan gelen isteklerin yerine getirilmesinden bahsediliyor. Eger bu istekler ve Gorusler yerine getirilirse Agustos secimlerinden once bir savas durumu Gozlenebilme ihtimali cok yuksek.
Daha once belirttigim Hazirliklar ayni sekilde devam ediyor. Tarihler deyismis olabilir ama ortadaki durum halen deyismedi saygilar.

ps: Bu olaylarin secimden once yapilmak istenmesinin tek nedeni tum sorumlulugun obamaya atilmak istenmesidir.

Pardon bunu nezaman söylemiş arkadaş ? Iran Hürmüz BOğazını kapatmadan öncemi söyledi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Oranin tapu kayitlarinin hala turkiyeye ait olmasi asil kaderdir. İste bu uzun yillar tartisildi.zamaninda 2.abdulhamit han tek tek para vererek almis oralari.

1947 yilinda hukuken degisti o topraklarin statusu, ben tanimiyorum,verin topragimi desen % kac ihtimalle kazanma sansimizin oldugunu biliyormusunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

saplashaman said:

abi hep birilerinin şeyi altında yaşıyorlar.gitsinler Amerika'da bu toprakları rahat bıraksınlar,hala bu forumda bazıları kudüsün kaderinin istanbulun kaderinden ayrı olduğnu zannediyor asıl komik olan o

ister 60 yil, ister 4000 yil orda yasamis olsunlar. gitsinler baska yerde yasasinlar demek ne sana, ne de araplara kalir.

bolgedeki ulkeler arasinda vatandasina gercekten deger veren tek ulke. azcik onlar gibi olsaydik keske.
Sosyal ağlarda paylaş

o senin değer veriyor dediğin ülkenin gençleri,filistinlilerle evleniyor diye israil hapishanelerine atılıyor,filistinde filistinlileri savunuyor diye cop yiyor,kafası gözü dağıtılıyor,ve 2 şeriat devletinden birisi iran bir diğeri israil,nedense şeriat karşıtı medya hiç bir zaman buna değinmez :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Amerika neden halen suriyeye yada irana Mudehale etmedi ?
Peki ben Neden bukadar bekledim ?
BM nin Ucak Gemileri ve savas gemileri Somaliden sonra nereye yol aldi ?
Iran Suriyenin tarafinda peki Rusya Irani savunduguna gore Sureye bu konuda hangi konumda kaliyor ?
Yunanistanin israil ile olan iliskileri hangi konuma geldi ?
Ve Amerika neyi bekliyor...?

[hr]
Bu sorulari ve bircok yeni gelismeyi sizinle paylasmaya devam edicegim.

Forumdaki olaylarla iligli konusmak istemiyorum ben sadece isimi yapmaya geldim.

LEAK

Turkiye icin onemli cok onemli "leak" ler gerceklestirdim. Cok onemli olan CIA kodlari olan "Freefall" ve "hardmelt" nedir ve durumlarinda neler olacak bunlarida aciklayacagim.

Ayrica CIA araciligi ile elde ettigim bir bilgi daha turk medyasindaki bazi kurumlar ciddi olarak amerika basinindaki ve onemli yerlerde insanlarla asiri haberlesmedeler ve connected sekilde calismaktadirlar. Bunlarin hepsini aciklayacagim

ps:Turkcem fazlasiyla bozulmusdurumda o yuzden kusura bakmayin ayrica turkce klavyemde yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...