Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Az Kaldı Hatırlatmam Gerek...

CryMeARiverfix

Öne çıkan mesajlar

Pardonda noldu şimdi diyenler Lütfen Haber başlıklarını iyi okusunlar detaylara baksınlar Şuan Diplomatik olarak AMerika iran a restini çekti

Ben daha önceki postlarında olsun bun postta olsun dedimki 12 sinde başlayacak dedim yani birşeylere başlancak savaş öyle pat diye çıkarmı. Şuan ilk kararlı ciddi olan adım atıldı rest çekildi Obama Şuan BM yetkilileri ile görüşüp destek almak için Harekete geçti.

bkz. CNN

Belgeler yanılmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
İran'ın Hürmüz Boğazı'ndaki tatbikatına ABD ve İsrail ortak bir füze tatbitıyla cevap verecek. İsrail ordusu çok yakında ABD'le birlikte tarihinin en büyük füze tatbikatını gerçekleştireceğini açıkladı. İran'da Hürmüz'de yeni bir tatbikatın hazırlığına başladı.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25311936/
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle 2012 Nisan AYINA Vurgu Yapılıyor

http://www.acus.org/new_atlanticist/erdogan-consolidates-civilian-rule-turkey

" 2012 Nisan TÜRK BAHARI "

huh ?

Peki nisanda neler oluo ? Rus ordusu suriyede Tam yerleşmiş olucak
İngiltere donanmasi uluslararası sularda yerleşmiş olacak

Rus yönetimi, Batı’nın çok yakında Suriye ve İran’a Türkiye üzerinden müdahale edeceği inancıyla Türkiye sınırına yakın birlikleri birinci derecede savaş konumuna getirdi.

Putin: ABD’nin kölelere ihtiyacı var
Sosyal ağlarda paylaş

Edindiğim belgesiz istihbarata göre Şuan Amerika Türkiye ile çok önemli görüşmeler yapıyor ve NATO, Fransa, israil, adını almadığım diğer 3 ülke daha Suriye ye askeri müdahale yapmak için hazırlıkta bulunuyorlar.

Muhtelemen bu Türkiye üzerinden olucak Nato üssü şuan Rushhour modunda.

Türkiyedeki Nato üssü ne yakın olan pati varmi nedir durum ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...