Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Marty said: CryMeARiverfix said: *C*I*A* de olduğum sürece TÜrkiye olarak güvendeyiz Kesin= Acid Kafası bu
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bittimi savaş? ulan o kadar uyuduk kaçırdık tabi
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bu görünmez bir savaş görmememiz normal. Ama başlığın sahibi görmüş ve anlatmış tebrik ediyorum kendisini. http://www.youtube.com/watch?v=W5AjOavnjVU
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Noldu şimdi çıkıyo mu 3. dünya savaşı?
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Marty said: CryMeARiverfix said: *C*I*A* de olduğum sürece TÜrkiye olarak güvendeyiz
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Pardonda noldu şimdi diyenler Lütfen Haber başlıklarını iyi okusunlar detaylara baksınlar Şuan Diplomatik olarak AMerika iran a restini çekti Ben daha önceki postlarında olsun bun postta olsun dedimki 12 sinde başlayacak dedim yani birşeylere başlancak savaş öyle pat diye çıkarmı. Şuan ilk kararlı ciddi olan adım atıldı rest çekildi Obama Şuan BM yetkilileri ile görüşüp destek almak için Harekete geçti. bkz. CNN Belgeler yanılmaz...
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 CryMeARiverfiks said: kendimin ele geçirdiği :(
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Wispy said: CryMeARiverfiks said: kendimin ele geçirdiği :( ? Üzgün olmalısın evet...
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Değişen bir takıp protokoller var yeni belgeler ele geçirdim busefer taratıp foruma ekleyeceğim gün içinde halletmiş olurum. Takipte kalın.
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 trasty i anımsatmadı değil. sahi o nerde
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 İran'ın Hürmüz Boğazı'ndaki tatbikatına ABD ve İsrail ortak bir füze tatbitıyla cevap verecek. İsrail ordusu çok yakında ABD'le birlikte tarihinin en büyük füze tatbikatını gerçekleştireceğini açıkladı. İran'da Hürmüz'de yeni bir tatbikatın hazırlığına başladı. http://www.ntvmsnbc.com/id/25311936/
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 2012de kesin savaş var hacılar. makarna. /summon fede
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Özellikle 2012 Nisan AYINA Vurgu Yapılıyor http://www.acus.org/new_atlanticist/erdogan-consolidates-civilian-rule-turkey " 2012 Nisan TÜRK BAHARI " huh ? Peki nisanda neler oluo ? Rus ordusu suriyede Tam yerleşmiş olucak İngiltere donanmasi uluslararası sularda yerleşmiş olacak Rus yönetimi, Batı’nın çok yakında Suriye ve İran’a Türkiye üzerinden müdahale edeceği inancıyla Türkiye sınırına yakın birlikleri birinci derecede savaş konumuna getirdi. Putin: ABD’nin kölelere ihtiyacı var
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bak bu laf "Rus ordusu suriyede Tam yerleşmiş olucak" gerceklesmesin döner gelir bu lafi sana yetirttttrririm.
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Inside bilgi ver hacı, bu haber sitelerini biz de görüyoruz
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Genwa said: Inside bilgi ver hacı, bu haber sitelerini biz de görüyoruz Ugrasiyorum bikac bilgi almaya ama bu zor benim icin riske girmem gerekicek oyuzdende dogru ani bekliyorum. Cok yakinda yeni bilgilerle belgelerle burada olacagim.
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Edindiğim belgesiz istihbarata göre Şuan Amerika Türkiye ile çok önemli görüşmeler yapıyor ve NATO, Fransa, israil, adını almadığım diğer 3 ülke daha Suriye ye askeri müdahale yapmak için hazırlıkta bulunuyorlar. Muhtelemen bu Türkiye üzerinden olucak Nato üssü şuan Rushhour modunda. Türkiyedeki Nato üssü ne yakın olan pati varmi nedir durum ?
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 var. tatlı, heyecanlı bir telaş söz konusu nato üssünde şu an. haklısın galiba.
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Bu mesajinda Turkce dilbilgin biraz daha ilerlemis sanki. Ayni hesabi 2-3 kisi mi kullaniyorsunuz?
Marty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Aluriel said: var. tatlı, heyecanlı bir telaş söz konusu nato üssünde şu an. haklısın galiba. nato üssünde kutlu doğum haftası hazırlıkları varmış
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 başkan sen postları yazarken yanına /r/trees gibi [10] üzerinden bi değer girsene. CryMeARiverfix said: Cok yakinda yeni bilgilerle belgelerle burada olacagim. bi göremedik gitti senin şu belgeleri
Öne çıkan mesajlar