odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 vazgeçiyorum kim uğraşacak diye. hatta bir kısmını yazıyorum, sonra siktir et diyorum kim uğraşacak. enteresan. yaşlandım galiba.
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Delilerle ugrasiyoruz bir de arkadas
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 yaz güzel kardeşim ferahlarsın.
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Giovanni said: Delilerle ugrasiyoruz bir de arkadas aslında sadece yazmakla değil konuşma için de geçerli. önceden olsa inatla, sabırla aksini savunacağım bir şeyler anlatmaya çalışacağım kişilere, bu embesile laf anlatılmaz şimdi deyip es geçiyorum mesela.
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Demek ki kibrin artmis arkadas. Felsefik modlara girme hic.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 karşındakine bakarsın adam mı diye
PZero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 odullusoru said: vazgeçiyorum kim uğraşacak diye. hatta bir kısmını yazıyorum, sonra siktir et diyorum kim uğraşacak. enteresan. yaşlandım galiba. ''şikayet et'' butonuna bastım kardeşim .
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 http://inciswf.com/hayatpaylasincaguzel.swf
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 di said: Ergenlikten cikiyosundur. Gecer. yok öyle değil, rage nöbetleri geçirmeyi bırakalı çok oluyor.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Öyle değil de nasıl??? Bizde kondurmak istemiyoruz sana deli olduğunu ama bu gidişle birisi gerçekleri söylemek zorunda kalacak...
Öne çıkan mesajlar