Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Eternal said:

Masquerade said:

yenilirsin - ROROOROYOOYEO KAC SONO OLDO LOLOL
berabere kalirsin - 1 PUONO SOVUNUYORSONOZ OF
yenersin - ABORTOLO SEVONC

TITITIITTI

kıyamam eternal HADHSAGYHFASUSAGYHAS
HFUIADSOJDOPSGODS

nasıl ezdik ama?

Bak masquerade kardeş.

Efendi,akıllı ve kültürlü bir Galatasaray taraftarı bi iki dakika düşünür..Der ki ; Lan benim takım son 20 maçta 3 tane galibiyet almış, 11 yıldır evinde yenemiyo Fenerbahçeyi, en son da nisan 2008'de yenmiş.Benim takımım bu gün çok güzel futbol oynadı allahı var hiç bir Fenerbahçeli taraftarda "hak etmediniz" "bala göte yendiniz" demiyor tebrik ediyor ama ben içimde yıllarca biriktirdiğim o hüsranları bu denli şuursuzca çıkartarak yanlış yapıyorum sanki..galatasaraya yakışmıyor sanki benim bu hareketlerim..Bu adamlara EZ-DİK dememem lazım..
adamlar benim takımımı her zaman Eziyo zaten demesi lazım.
Ben şimdi böle cool olayım efendi olayım'da..Hakkaten tuttugum takımın büyüklügüne yaraşır bir hareket sergiliyim diceksin kardeş.Sen ve senin gibi tipler EZ-DİK dedikçe biz enerbahçeli taraftarlar götüyle gülüyo yavrucum.
Çünkü ortadaki gerçekleri göremicek kadar kendinizi kaybetmişsiniz.

Eternal yargılamış, ama kimle muhattap oluyor farkında değil... salla Eternal uyma şuna.

Efendi,akıllı ve kültürlü bir Fenerbahce taraftarı bi iki dakika düşünür..Der ki ; Lan benim 100 kusur senelik tarihimde ovunebildigim tek basari Galatasaray'la olan maclardaki galibiyet sayimin fazla olmasi iken ve bunu her platformda her an dile getirip ovunuyorken, tarihteki skor olarak olmasa da musabaka olarak en buyuk hezimeti ve ezikligi yasadigimiz bir macta Galatasaray taraftarinin EZ-DIK demesini kaldirabilmemiz lazim sanki... Her ne kadar "hak etmediniz" "bala göte yendiniz" demiyor tebrik ediyor olsak da butun foyamizin ortaya ciktigi bu donemde, tarihteki tek basarimizi tekrarlayip bir nebze olsa uzerimizdeki baskiyi Galatasaray la dalga gecerek, EZ-DIK nagmeleri atarak atlatiriz diye dusunmustuk ancak yanildik. Bunun hazimsizligini ilginc tepkiler vererek gecistirmeye calisacagima derbinin anlam ve onemini bir kez daha hatirlayip EZ-IL-DIK deyip susup oturmam lazim.

Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

yıllardır bastırılmış ezikliğin ve altta kalmışlığın dışarıya vuruluşu..
şampiyon olmadınız feneri yendiniz. kendi sahanızda ..lol ?

bu kadarmı imkansızdık sizin için ya . neyse (:[/quote

Abartılmış kutlama 1 hafta kutlanırsa olur, caddede oturuyorum bizi yendiğinizde nası kutladığınızı da biliyorum.

Ayrıca yılların ezik ve altta kalmış takımı sizsiniz başarı olarak, 10 senedir tek başarınız bizi yenmekti, şimdi oda olmayınca hiç bir başarınız kalmıyor.

Ayrıca (: falan koyup lol takmıyorum moduna girip, sonra YENİLDİK AMA YİNE LAF SOKMALIYIM ÜHÜHÜ yapmanız da, ezikliğinizin ve altta kalmışlığınızın bir göstergesi haberiniz olsun, yakın zamanda bir psikoloğa gidin. Niye cevap verdim bilmiyorum gerçi poopla'ymış ama yazmış bulunduk neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

millet hakkaten kafayı yemiş ya. adamlar türkiye'de ki en büyük maçta bizi yenmiş. oh yendik diyip oturcak mı abi nedir yani. biz kazansaydık bizim taraftanda çıkıp meşale yakıcak olanlar var ztn. sanki hiç yapılmamış şey.

böle fb'yi savunmaya çalıştıkça dahada kötü batırıyosunuz bence. bişi yazmak zorunda falan değilsiniz yenilince.
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

10 değil o 12 kadıköyde hemde .. hala devam ediyor o serimiz..

adamlar açlıktan ne yazcağını şaşırmış 10 senedir yenildiklerini sanıyorlar :D

Birşey yazsam mı diye düşündüm, sonra yazık ya hani hakkaten yazık dedim.

Böyle adamlar bizde de var mesela taraftar diye, profil düşürüyor sonra bütün taraftarları moron zannediyor insanlar dışardan bakıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün maçta heyecandan pozisyonlar nasıl gelişti, oyunu nasıl domine ettik farkedemedim. Bugün özetleri izleyince dikkatimi çekti:

- Muslera sezon başından beri böyleydi fakat 3 orta saha ile çıkmış oyunu bozan ( bozmaya çalışan ) bir rakibe karşı bile hiçbir kale vuruşunda hata yapmadı. Bu kadar adrese teslim kale vuruşu kullanan kaleci görmedim ben uzun zamandır

- Elmander 12 kilometre koşmuş sanırım; Yobo konsantrasyonu kaybetmese iki kat fazla pozisyona girerdi, bu kadar akıllı koşular yapan ve pres yapan bir adama sahip olduğumuz için şanslıyız. Terim'in senelerdir aradığı forvet. Baros'u soktuğu 2 gol pozisyonu, Eboue'ye asisti ve attığı golü saymıyorum bile. Ligin en değerli oyuncusu şu an açık ara

- Melo, her maç böyle oynarsa Selçuk-Melo ortasahasını 3lememize gerek kalmaz. Neredeyse her topu kaptı kendi yarı alanımızda

- Emre Çolak baskı altında bu kadar rahat oynarmıydı bilmiyorum ama takım akarken o da geri kalmadı. Müthiş pres, müthiş agresif oynadı.

- Semih en az 10 sene stoper sorununu çözeceğinin işaretini verdi, Batuhan'ın defans versiyonu diyorlar kişilik ve kendine güven olarak ama bakalım. Şımarmasın.

- Eboue bu sene yapılan transferler içerisinde belki de en geride kalanıydı ama Premier ligde Arsenal gibi bir takımda senelerdir rakibin solunu koridor etmiş bir adam olduğunu son iki maçtır gösteriyor.

- Selçuk yine sessiz sedasız toplarını kaptı, hatasız paslaştı fakat öldürücü asistlerini daha çok bekliyoruz. Bir de uzaktan yazamadı hiç bu sezon, Fb maçında ümitliydim olmadı denese de.

Kazım dışında takım mükemmeldi kısacası, ha Kazım da biraz şanslı olsa 2 golle bitirecekti maçı orası ayrı

Bi de Ayhan girdi gol yedik yine shdf
Sosyal ağlarda paylaş

edit: araya msglar girmiş

@catlikethief
ne yapsın adam
zamanında perma ban yiyip daha sonra bşka bir acc ile gelip ben takım tutmuyorum tarafsız bakıyorum diyen bir adamla laf dalaşına mı girsin
sana cevap vermemekle doğrusunu yapıyor
yenilgiyi hazmedemeyen taraftar grubundasın sanırım sen de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...