valequenta Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 "Tatar Ramazan" said: Eternal said: Masquerade said: yenilirsin - ROROOROYOOYEO KAC SONO OLDO LOLOL berabere kalirsin - 1 PUONO SOVUNUYORSONOZ OF yenersin - ABORTOLO SEVONC TITITIITTI kıyamam eternal HADHSAGYHFASUSAGYHAS HFUIADSOJDOPSGODS nasıl ezdik ama? Bak masquerade kardeş. Efendi,akıllı ve kültürlü bir Galatasaray taraftarı bi iki dakika düşünür..Der ki ; Lan benim takım son 20 maçta 3 tane galibiyet almış, 11 yıldır evinde yenemiyo Fenerbahçeyi, en son da nisan 2008'de yenmiş.Benim takımım bu gün çok güzel futbol oynadı allahı var hiç bir Fenerbahçeli taraftarda "hak etmediniz" "bala göte yendiniz" demiyor tebrik ediyor ama ben içimde yıllarca biriktirdiğim o hüsranları bu denli şuursuzca çıkartarak yanlış yapıyorum sanki..galatasaraya yakışmıyor sanki benim bu hareketlerim..Bu adamlara EZ-DİK dememem lazım.. adamlar benim takımımı her zaman Eziyo zaten demesi lazım. Ben şimdi böle cool olayım efendi olayım'da..Hakkaten tuttugum takımın büyüklügüne yaraşır bir hareket sergiliyim diceksin kardeş.Sen ve senin gibi tipler EZ-DİK dedikçe biz enerbahçeli taraftarlar götüyle gülüyo yavrucum. Çünkü ortadaki gerçekleri göremicek kadar kendinizi kaybetmişsiniz. Eternal yargılamış, ama kimle muhattap oluyor farkında değil... salla Eternal uyma şuna. Efendi,akıllı ve kültürlü bir Fenerbahce taraftarı bi iki dakika düşünür..Der ki ; Lan benim 100 kusur senelik tarihimde ovunebildigim tek basari Galatasaray'la olan maclardaki galibiyet sayimin fazla olmasi iken ve bunu her platformda her an dile getirip ovunuyorken, tarihteki skor olarak olmasa da musabaka olarak en buyuk hezimeti ve ezikligi yasadigimiz bir macta Galatasaray taraftarinin EZ-DIK demesini kaldirabilmemiz lazim sanki... Her ne kadar "hak etmediniz" "bala göte yendiniz" demiyor tebrik ediyor olsak da butun foyamizin ortaya ciktigi bu donemde, tarihteki tek basarimizi tekrarlayip bir nebze olsa uzerimizdeki baskiyi Galatasaray la dalga gecerek, EZ-DIK nagmeleri atarak atlatiriz diye dusunmustuk ancak yanildik. Bunun hazimsizligini ilginc tepkiler vererek gecistirmeye calisacagima derbinin anlam ve onemini bir kez daha hatirlayip EZ-IL-DIK deyip susup oturmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 tatar sen hangi takımlıydı? oftaş tüpraşspormuydu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 "Tatar Ramazan" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 yıllardır bastırılmış ezikliğin ve altta kalmışlığın dışarıya vuruluşu.. şampiyon olmadınız feneri yendiniz. kendi sahanızda ..lol ? bu kadarmı imkansızdık sizin için ya . neyse (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ehhehehe poopla yobodan haber alınamıyormuş klupten resmi bi açıklama var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ben maça gidemedim bu sene vizem denk geldi. özeti izledim utanıp kapadım televizyonu. ama sevinç gösterileri izmirde bile o kadar abartıydı ki omg lol olduk. uefa kupasını aldığınızda böyle konvoylar görmedim ben izmirde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 yaz yaz agzindan bal damliyor baska ne gordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 yazık abi halüsinasyon falan görmeye başlamışsınız böyle ağır ezilince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 poopla said: yıllardır bastırılmış ezikliğin ve altta kalmışlığın dışarıya vuruluşu.. şampiyon olmadınız feneri yendiniz. kendi sahanızda ..lol ? bu kadarmı imkansızdık sizin için ya . neyse (:[/quote Abartılmış kutlama 1 hafta kutlanırsa olur, caddede oturuyorum bizi yendiğinizde nası kutladığınızı da biliyorum. Ayrıca yılların ezik ve altta kalmış takımı sizsiniz başarı olarak, 10 senedir tek başarınız bizi yenmekti, şimdi oda olmayınca hiç bir başarınız kalmıyor. Ayrıca (: falan koyup lol takmıyorum moduna girip, sonra YENİLDİK AMA YİNE LAF SOKMALIYIM ÜHÜHÜ yapmanız da, ezikliğinizin ve altta kalmışlığınızın bir göstergesi haberiniz olsun, yakın zamanda bir psikoloğa gidin. Niye cevap verdim bilmiyorum gerçi poopla'ymış ama yazmış bulunduk neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 alsancak böyleydi, kordon falan .. meşale yaktı adamlar konvoylar eşliğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… valequenta Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 oo mesalaleri de gordun haha cok iyi, baska ne vardi? helal olsun aslanlar iyi eglenmis orda olmak vardi. melonun kafa golunude gordun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 millet hakkaten kafayı yemiş ya. adamlar türkiye'de ki en büyük maçta bizi yenmiş. oh yendik diyip oturcak mı abi nedir yani. biz kazansaydık bizim taraftanda çıkıp meşale yakıcak olanlar var ztn. sanki hiç yapılmamış şey. böle fb'yi savunmaya çalıştıkça dahada kötü batırıyosunuz bence. bişi yazmak zorunda falan değilsiniz yenilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 10 değil o 12 kadıköyde hemde .. hala devam ediyor o serimiz.. adamlar açlıktan ne yazcağını şaşırmış 10 senedir yenildiklerini sanıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 he he tabi ben marsta oturuyorum da görememişim maçtan sonra tezahürat edenleri falan diyorsan hiç caddeye çıkma hakikaten 40 gün 40 gece kutlama yapılıyor falan. gs yenince içilen biralarla şarkı söyleniyor aynı akşam o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khelben Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 poopla said: 10 değil o 12 kadıköyde hemde .. hala devam ediyor o serimiz.. adamlar açlıktan ne yazcağını şaşırmış 10 senedir yenildiklerini sanıyorlar :D Birşey yazsam mı diye düşündüm, sonra yazık ya hani hakkaten yazık dedim. Böyle adamlar bizde de var mesela taraftar diye, profil düşürüyor sonra bütün taraftarları moron zannediyor insanlar dışardan bakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 söylediğimin neresi yanlış anlamadım ? 12 senedir kadıköyde yenemiyosunuz bizi ? ötesinde bişey yokki kendi sahanızda yendiğinizde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 uzatmayın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 zaten uzamadı vanishi bastı fail olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Dün maçta heyecandan pozisyonlar nasıl gelişti, oyunu nasıl domine ettik farkedemedim. Bugün özetleri izleyince dikkatimi çekti: - Muslera sezon başından beri böyleydi fakat 3 orta saha ile çıkmış oyunu bozan ( bozmaya çalışan ) bir rakibe karşı bile hiçbir kale vuruşunda hata yapmadı. Bu kadar adrese teslim kale vuruşu kullanan kaleci görmedim ben uzun zamandır - Elmander 12 kilometre koşmuş sanırım; Yobo konsantrasyonu kaybetmese iki kat fazla pozisyona girerdi, bu kadar akıllı koşular yapan ve pres yapan bir adama sahip olduğumuz için şanslıyız. Terim'in senelerdir aradığı forvet. Baros'u soktuğu 2 gol pozisyonu, Eboue'ye asisti ve attığı golü saymıyorum bile. Ligin en değerli oyuncusu şu an açık ara - Melo, her maç böyle oynarsa Selçuk-Melo ortasahasını 3lememize gerek kalmaz. Neredeyse her topu kaptı kendi yarı alanımızda - Emre Çolak baskı altında bu kadar rahat oynarmıydı bilmiyorum ama takım akarken o da geri kalmadı. Müthiş pres, müthiş agresif oynadı. - Semih en az 10 sene stoper sorununu çözeceğinin işaretini verdi, Batuhan'ın defans versiyonu diyorlar kişilik ve kendine güven olarak ama bakalım. Şımarmasın. - Eboue bu sene yapılan transferler içerisinde belki de en geride kalanıydı ama Premier ligde Arsenal gibi bir takımda senelerdir rakibin solunu koridor etmiş bir adam olduğunu son iki maçtır gösteriyor. - Selçuk yine sessiz sedasız toplarını kaptı, hatasız paslaştı fakat öldürücü asistlerini daha çok bekliyoruz. Bir de uzaktan yazamadı hiç bu sezon, Fb maçında ümitliydim olmadı denese de. Kazım dışında takım mükemmeldi kısacası, ha Kazım da biraz şanslı olsa 2 golle bitirecekti maçı orası ayrı Bi de Ayhan girdi gol yedik yine shdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 şu nonda'nın golüne sinirlendiğim kadar başka hiç bi gole kadar sinirlenmem sanıyodum, ta ki bilica yüzünden yediklerimize kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ayrıca fener bizi anelkalı kadrosuyla kadıkoyde ezdi 4 tane salladı.biz şampiyon olduk veya şu nonda maçı.aldık maçı kritikti şampiyon olduk fener bize 6 attı ligi 6. mı ne bitirmişti az galibiyet öz galibiyet alıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 edit: araya msglar girmiş @catlikethief ne yapsın adam zamanında perma ban yiyip daha sonra bşka bir acc ile gelip ben takım tutmuyorum tarafsız bakıyorum diyen bir adamla laf dalaşına mı girsin sana cevap vermemekle doğrusunu yapıyor yenilgiyi hazmedemeyen taraftar grubundasın sanırım sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sonraki 26.sayfa (Toplam 30 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 alsancak böyleydi, kordon falan .. meşale yaktı adamlar konvoylar eşliğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 oo mesalaleri de gordun haha cok iyi, baska ne vardi? helal olsun aslanlar iyi eglenmis orda olmak vardi. melonun kafa golunude gordun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 millet hakkaten kafayı yemiş ya. adamlar türkiye'de ki en büyük maçta bizi yenmiş. oh yendik diyip oturcak mı abi nedir yani. biz kazansaydık bizim taraftanda çıkıp meşale yakıcak olanlar var ztn. sanki hiç yapılmamış şey. böle fb'yi savunmaya çalıştıkça dahada kötü batırıyosunuz bence. bişi yazmak zorunda falan değilsiniz yenilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 10 değil o 12 kadıköyde hemde .. hala devam ediyor o serimiz.. adamlar açlıktan ne yazcağını şaşırmış 10 senedir yenildiklerini sanıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 he he tabi ben marsta oturuyorum da görememişim maçtan sonra tezahürat edenleri falan diyorsan hiç caddeye çıkma hakikaten 40 gün 40 gece kutlama yapılıyor falan. gs yenince içilen biralarla şarkı söyleniyor aynı akşam o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 poopla said: 10 değil o 12 kadıköyde hemde .. hala devam ediyor o serimiz.. adamlar açlıktan ne yazcağını şaşırmış 10 senedir yenildiklerini sanıyorlar :D Birşey yazsam mı diye düşündüm, sonra yazık ya hani hakkaten yazık dedim. Böyle adamlar bizde de var mesela taraftar diye, profil düşürüyor sonra bütün taraftarları moron zannediyor insanlar dışardan bakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 söylediğimin neresi yanlış anlamadım ? 12 senedir kadıköyde yenemiyosunuz bizi ? ötesinde bişey yokki kendi sahanızda yendiğinizde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 uzatmayın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 zaten uzamadı vanishi bastı fail olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Dün maçta heyecandan pozisyonlar nasıl gelişti, oyunu nasıl domine ettik farkedemedim. Bugün özetleri izleyince dikkatimi çekti: - Muslera sezon başından beri böyleydi fakat 3 orta saha ile çıkmış oyunu bozan ( bozmaya çalışan ) bir rakibe karşı bile hiçbir kale vuruşunda hata yapmadı. Bu kadar adrese teslim kale vuruşu kullanan kaleci görmedim ben uzun zamandır - Elmander 12 kilometre koşmuş sanırım; Yobo konsantrasyonu kaybetmese iki kat fazla pozisyona girerdi, bu kadar akıllı koşular yapan ve pres yapan bir adama sahip olduğumuz için şanslıyız. Terim'in senelerdir aradığı forvet. Baros'u soktuğu 2 gol pozisyonu, Eboue'ye asisti ve attığı golü saymıyorum bile. Ligin en değerli oyuncusu şu an açık ara - Melo, her maç böyle oynarsa Selçuk-Melo ortasahasını 3lememize gerek kalmaz. Neredeyse her topu kaptı kendi yarı alanımızda - Emre Çolak baskı altında bu kadar rahat oynarmıydı bilmiyorum ama takım akarken o da geri kalmadı. Müthiş pres, müthiş agresif oynadı. - Semih en az 10 sene stoper sorununu çözeceğinin işaretini verdi, Batuhan'ın defans versiyonu diyorlar kişilik ve kendine güven olarak ama bakalım. Şımarmasın. - Eboue bu sene yapılan transferler içerisinde belki de en geride kalanıydı ama Premier ligde Arsenal gibi bir takımda senelerdir rakibin solunu koridor etmiş bir adam olduğunu son iki maçtır gösteriyor. - Selçuk yine sessiz sedasız toplarını kaptı, hatasız paslaştı fakat öldürücü asistlerini daha çok bekliyoruz. Bir de uzaktan yazamadı hiç bu sezon, Fb maçında ümitliydim olmadı denese de. Kazım dışında takım mükemmeldi kısacası, ha Kazım da biraz şanslı olsa 2 golle bitirecekti maçı orası ayrı Bi de Ayhan girdi gol yedik yine shdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 şu nonda'nın golüne sinirlendiğim kadar başka hiç bi gole kadar sinirlenmem sanıyodum, ta ki bilica yüzünden yediklerimize kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ayrıca fener bizi anelkalı kadrosuyla kadıkoyde ezdi 4 tane salladı.biz şampiyon olduk veya şu nonda maçı.aldık maçı kritikti şampiyon olduk fener bize 6 attı ligi 6. mı ne bitirmişti az galibiyet öz galibiyet alıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 edit: araya msglar girmiş @catlikethief ne yapsın adam zamanında perma ban yiyip daha sonra bşka bir acc ile gelip ben takım tutmuyorum tarafsız bakıyorum diyen bir adamla laf dalaşına mı girsin sana cevap vermemekle doğrusunu yapıyor yenilgiyi hazmedemeyen taraftar grubundasın sanırım sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar