sostizm Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Şiddetle tavsiye ediyorum. Varta Max TECH, kırmızı renkli bir pil. XBox controllerımın titreşimi bile bi başka oldu. bir ay gidiyo normal insan gibi oynuyorsan ve duracellerden 2x daha uzun ömürlü, daha kuvvetli. Reklam yaptığımı sanmayın sadece memnun müşteriyim. Kızlarağasının önünde (İzmir, Kemeraltı) bir pilci var. Cins bir adam. İşi PİL SATMAK. 2 kalem pil diyorsun "nerede kullancan" diye soruyor. Duvar saatine koyacağın pil ile oyuncak arabaya koyacağın pil ayni değil artık biliyorum ama bu kadar çeşitten haberim yoktu. Özetle: KIRMIZI VARTA (Max Tech) diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Zaten varta dediğin pil ile eş anlamlı kıvama gelmiş aşmış bir marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 en son ne zaman varta pil gordugumu hatirlamiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sarjli piller varken normal piller tatava + cevreye zararli alin 4 adet sarjli kalem pil ile bi sarj ciahzi, tepe tepe kullanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar