Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dial up modem tavsiyesi

karakedi

Öne çıkan mesajlar

U.S.R tabiki ama bazılarıyla uymaya bilio mesale ben bilgisayarla ilk Creative modem Blaster almıştım,taktıktan sora çalışmadı bilgisayarcıdan aldıım bilgiye göre uyumsuz dediydi sen bence anakarta göre sor[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine
Sosyal ağlarda paylaş

Yav dial-up için iyi modeme gerek yok artık. Nerdeyse tüm İstanbul dijital hat oldu zaten. Ben bu Quake v92'yi ADSL aboneliğim başlamadan önce 1 ay kadar kullandım, gayet sağlamdı yani.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

olsun yine de nolur nolmaz usr external en kötü şartlarda bile iyi çalışır, alınmalı...
şimdi dağ başında telekomun dial up modemden çıkarttığı ve benim kaydedip hayatımın melodisi ilan ettiğim wave dosyasını koymim buraya ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

rockwell çok kötüdür , 3 tane vardı bende ordan biliyorum. US robotics pahalıdır (emin değilim). Apache NetExpress fiyat/perf oranı en iyi olandır. Ve kurulum vs çok kolay, sürücüleri sorunsuz falan... Zevkle kullanıyorum.. ??[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 09 Ekim 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
diğer modemlerin sağlam olmadıklarını Robotics kullanınca anlarsın. (oww yeaaa)

ahahaha yardın abi.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...