karakedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 önerebileceginiz bir model var midir? teyzemlere alacakmisim, gidip kotu bisi almiim.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 4-5 sene önce bir U.S Robotics almiştim halen çalışıyor kablonet gittiğinden onunla giriyorum nete , bence halen kral (: External olani ama [signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 09 Ekim 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 dabii ki, hiç düşünmeden u.s. robotics ext.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Quake gibi dandik bir v92 al idare eder, 9$.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ahahah Silphato (: adam kötü birşey olmasin diyor sen gidip en uyduruğunu sölüyon (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 U.S.R tabiki ama bazılarıyla uymaya bilio mesale ben bilgisayarla ilk Creative modem Blaster almıştım,taktıktan sora çalışmadı bilgisayarcıdan aldıım bilgiye göre uyumsuz dediydi sen bence anakarta göre sor[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yav dial-up için iyi modeme gerek yok artık. Nerdeyse tüm İstanbul dijital hat oldu zaten. Ben bu Quake v92'yi ADSL aboneliğim başlamadan önce 1 ay kadar kullandım, gayet sağlamdı yani.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 diğer modemlerin sağlam olmadıklarını Robotics kullanınca anlarsın. (oww yeaaa) alternatif : CNet Modem bulabilirsen onlar da yüksek performans verebiliyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Rockwell ucuz ve iyidir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 u.s robotics external al teyzenlerin gözüne gir bizim kedi kedi olalı ilk defa fare tuttu desinner[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 olsun yine de nolur nolmaz usr external en kötü şartlarda bile iyi çalışır, alınmalı... şimdi dağ başında telekomun dial up modemden çıkarttığı ve benim kaydedip hayatımın melodisi ilan ettiğim wave dosyasını koymim buraya ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 rockwell çok kötüdür , 3 tane vardı bende ordan biliyorum. US robotics pahalıdır (emin değilim). Apache NetExpress fiyat/perf oranı en iyi olandır. Ve kurulum vs çok kolay, sürücüleri sorunsuz falan... Zevkle kullanıyorum.. ??[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Mum_Chamber, 09 Ekim 2004 15:41 tarihinde demiş ki: diğer modemlerin sağlam olmadıklarını Robotics kullanınca anlarsın. (oww yeaaa) ahahaha yardın abi.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Apache v.92 usb diyebilrim...[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 US Robotics diyorum çünkü hala kullanıyorum :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar