di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Selam, Ucakta sorun cikar almazlar korkusuyla yanimda goturemedigimden satmak istiyorum. AT Mega 1280 board, kablosu, devre board'u, kablolar, direncler, ledler ve 2x16 LCD ekran ile birlikte eksiksiz set. Ustune haricen aldigim multimetreyi de vericem fiyata dahil olarak. Hepsi icin 90 TL istiyorum. Multimetresiz hali ebay.com'da falan 50 dolar. Haliyle sukela fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 uçakta niye sorun çıkartsınlar yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bomba yapım kiti sanırlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Valla isteyen gayet killik cikarabilir. O yuzden butun ihtimalleri minimuma indiriyorum iste. Yanimda bir suru elektronik cihaz da goturucem hem. Azalsin azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 koca led tv yi nasıl götürcen satsana ucuza alalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 =) TV arizali maalesef. Yoksa cok kaymak bir fiyata birakabilirdim. Onumuzdeki hafta sokup bakicam, tamir edilebir ise ya da tamir edebilirsem konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Ya bunlarla oynamak cok zevkli. 15-20$'a motion sensor alip odaniza alarm falan yapabilirsiniz. Ya da daha da otesinde uzaklik olcer bir sensor kullanarak siz yaklastikca ses kisan bi alarm yapabilirsiniz vs. Vaktim olsa kendime alirdim. Fiyat da cok iyiymis alin bence. Iyi satislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 anaaa bebeyken bunları merak ediyodumda nasıl oluyorda oluyor anlamıyordum. halada anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Teşekkür ederim tekrar di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar