Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanımsal Problem (mi acaba?)

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Core2Duo e8400
HD 5770
4 gb ram
Gigabyte ep35- ds3r anakart

Sistemim budur.. Battlefield 3 te 10-12 fps almaktayım. Ben önce problemin işlemcide olduğunu düşündüm zira 2 çekirdek olayı bf3 te kasıyor onu 4 çekirdeğe çevirirsem hallederim diye düşünüyordum. Ama bugün bi CS açayım dedim nostalji adına.. Farkettimki orda bile fps 35-40 civarında. P4 2.4 makinalar ile 100 fps oynadığımız zamanlar aklıma geldi..

Teknik olarak bilgili bir adam değilim bu sebeble acaba donanımsal bir problem ilemi karşı karşıyayım bilemiyorum. Sistemimi test edebileceğim herhangi bir sorun varsa bulabileceğim bir yöntem bilenleriniz varsa ve paylaşırsa çok sevinirim..

Aynı sistemler ile çılgınca bf3 oynayanları görünce aslında biraz şüphelenmiştim :)
Sosyal ağlarda paylaş

core 2 duo e6850 işlemci 8gb ram ve gtx295 ekran karti ile medium detaylarda bf3 te 40-75 fps oynuyorum gayette yeterli oluyor win 7 64 bit te son beta driverlar yüklü nvidiadan.

o sistemle 10-12 fps hemde low da cok ama cok sacma bir değer dostum donanımsal bir sorunun var kesinlikle başka bir ekran kartı ile denemeni öneririm sonra upgrade edersin olmazsa.bu arada ramınıda 8 yaparsan çok farkediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...