Popeye Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bok böceği diye ne zaman dicek diye bekledim ama güzel söylemiş ahh barış abi bee... özledim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ben bu baris mancoyu hiv sevemedim ya oldugu zaman butun arkadaslarim cok uzulmustu kaset almalar fln bende uzulmus gibi yapmistim lan sorun bende sanirim sevmeliyim fln demistim hatta..hey gidi sevemedim biturlu sacindanmidir biyiktanmidir nedir..bufa boyle bi anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 barış manço'yla daewoo muydu neydi öyle bir arabanın reklamında oynamıştım çocukken. melek gibi adamdı be. toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 hey gidinin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar