paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Selam, Benim göremedim ne görüyorsunuz o araçta :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 kış aylarından birinde, aydına gidiyoruz. şehir içinde, gece olduğu için yollar boş. Işıkta durduk, dikiz aynasında egzozlardan çıkan duman. sadece şöfore ve sürüşe dayalı arabaları çok seviorm ha bide turbosu olmayan arabaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 bu accord ama sonra çıkan modeller güzel deil hep keko fotoları var nette :/ yeni modeller ii de arada bozdular işte 2004 ler güzel. Ya olay şu, genel power of dreams konseptine uygun bi şekilde, arabaya bindiğiniz vakit basasınız geliyor. Köşeli hatlar manly araba demek zaten, accorrda bolca var. O sınıfın fiyat / Performans oranı en iyi arabasıydı işte zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Selam, Konsol fotosu var mı? O tarz araçların 0-100km/h değerlerinin 8s, hadi bilemedin, 9s'nin altında olmasını bekliyorsun. Aksi halde S3 görünümlü A3 1.6 8V'den öteye geçemeyen ucubeler ortaya çıkıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 valla eskisinin bulamadım da nette yenilerinin var. tabiki bi a4,c200 konsolu vs yok ( zaten o yüzden ucuz araba ) bu şeyi kullanmıştım ben, a4 1.8t s modeli. Böyle koltuklar falan yarış koltuğu vs (eski dikdörtgen kasa).benzer bi kullanımı vardı 2.4 lüğün, işte biraz daha güçlüydü sanırsam. fiyatına göre oldukça ii bi araba bu ya ( tabi şimdiki fiyatları bilmiorm,ama eğer bi c200 le aradaki fiyat 5-10bin falansa c200 alınır ). accord 2.0 90bintl falan benzinli bu. c200 66bin €uro a4 2.0 tdi lar 45bin € felan. işte iç malzeme biraz daha az kaliteli ondan ucuz, motoru falan güçlü, motorunun ömrü uzun turbo olmaması sebebiyle falan filan. 2.4 ün fabrika verileri 9sn diyor 0-100 için ama bilemiorm tabi. Yalan oluo o veirler genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bugun bu aracin Sedan halini test ettim 1.6 otomatik full donanim aracta ne hondanin klasik yol sesi kalmis nede cukurlari hissetmeden eser. cok sessiz cok basarili suspansiyon. yeni yol bilgisayari ve renkli ekranda ayni derecede cok basarili arka gorus kamerasi navigasyon vs vs cok kalliteli bi ekran ile ulasiliyor. motor eski motorun aynisi tek fark eco modu eklemisler. Ama en cok begendigim arac ici konforun eski civic lere oranla abartisiz 10 kat daha iyi olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 arka süs. düzeletildi mi hb de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 belirtmeyi unuttum koltuk isitmasi sunroof arka kamera bixenon far navigasyon otomatik vites yol bilgisayari vs vs full donanim 1.6 fiyati 47000 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 senin dediğin eski kasa muhtemelen, yeni kasalar daha gelmedi tr'ye diye biliyorum. geldiğinde o fiyatlarda daha indirime giderler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yok yeni kasa test bile ettim 372-316 40 00 ersavaş honda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 3(7 miydi yoksa?) Ocak diyoardı tanışma günü? Nası oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 evet ama test aracı getirmişler satışda yapıyorlar 7 ocak teslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ayıp olmasın diye ülke satış müdürü 1 tane almış bu araçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 sedandaki konfor artışı doğru, iç malzeme kaliteside daha yüksek bu arada. sadece yeni direksionu çok sevemedim ama ok yani. hb nin 1.8 versionu var dimi bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar