Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 honda civic hb

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

bu accord ama sonra çıkan modeller güzel deil

hep keko fotoları var nette :/

yeni modeller ii de arada bozdular işte 2004 ler güzel.
Ya olay şu, genel power of dreams konseptine uygun bi şekilde, arabaya bindiğiniz vakit basasınız geliyor.

Köşeli hatlar manly araba demek zaten, accorrda bolca var. O sınıfın fiyat / Performans oranı en iyi arabasıydı işte zamanında.
Sosyal ağlarda paylaş

valla eskisinin bulamadım da nette yenilerinin var.
tabiki bi a4,c200 konsolu vs yok ( zaten o yüzden ucuz araba )

bu şeyi kullanmıştım ben, a4 1.8t s modeli. Böyle koltuklar falan yarış koltuğu vs (eski dikdörtgen kasa).benzer bi kullanımı vardı 2.4 lüğün, işte biraz daha güçlüydü sanırsam.

fiyatına göre oldukça ii bi araba bu ya ( tabi şimdiki fiyatları bilmiorm,ama eğer bi c200 le aradaki fiyat 5-10bin falansa c200 alınır ).

accord 2.0 90bintl falan benzinli bu.

c200 66bin €uro
a4 2.0 tdi lar 45bin € felan.
işte iç malzeme biraz daha az kaliteli ondan ucuz, motoru falan güçlü, motorunun ömrü uzun turbo olmaması sebebiyle falan filan.

2.4 ün fabrika verileri 9sn diyor 0-100 için ama bilemiorm tabi. Yalan oluo o veirler genelde
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bugun bu aracin Sedan halini test ettim 1.6 otomatik full donanim
aracta ne hondanin klasik yol sesi kalmis nede cukurlari hissetmeden eser. cok sessiz cok basarili suspansiyon. yeni yol bilgisayari ve renkli ekranda ayni derecede cok basarili arka gorus kamerasi navigasyon vs vs cok kalliteli bi ekran ile ulasiliyor. motor eski motorun aynisi tek fark eco modu eklemisler. Ama en cok begendigim arac ici konforun eski civic lere oranla abartisiz 10 kat daha iyi olmasi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...