xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 arkadaş ubuntu yüklemiş windows 7 üzerine şimdi silmek istiyor fakat eminim direk silersek windows boot olmayacak nasıl yapalım bu işi:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Windows 7'yi yeniden herhangi bir şekilde yüklerse de sorun olmaz. İstemiyorsa bunu go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ya bu recovery cd olayıda yalan benim önceden başıma gelmişti easybcd diye bişey buldum 2 sn de yazdı halloldu sorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Kabaca MBR'i (Master Boot Record) yeniden yazmaniz gerekiyor bu tip durumlarda. Disk'in ilk 500 byte'ini (470 kusur aslinda) degistirmis oluyorsunuz bu islemle ve nereden acilacagini soyluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 windows altında indirip kurduysan aynen windows altından uninstall et ben öyle yaptım bir problem çıkmadı çıksada win 7 bootu repair eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar