xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 arkadaş ubuntu yüklemiş windows 7 üzerine şimdi silmek istiyor fakat eminim direk silersek windows boot olmayacak nasıl yapalım bu işi:?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Windows 7'yi yeniden herhangi bir şekilde yüklerse de sorun olmaz. İstemiyorsa bunu go go go
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ya bu recovery cd olayıda yalan benim önceden başıma gelmişti easybcd diye bişey buldum 2 sn de yazdı halloldu sorun :)
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Kabaca MBR'i (Master Boot Record) yeniden yazmaniz gerekiyor bu tip durumlarda. Disk'in ilk 500 byte'ini (470 kusur aslinda) degistirmis oluyorsunuz bu islemle ve nereden acilacagini soyluyorsunuz.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 windows altında indirip kurduysan aynen windows altından uninstall et ben öyle yaptım bir problem çıkmadı çıksada win 7 bootu repair eder
Öne çıkan mesajlar