hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ''Questions of the relationship between exploitation and oppression, of class and gender, and how best to organise to fight for women’s liberation recur from the 19th century through to today.'' Şunu nasıl tam düzgün türkçeye çevirebiliriz bi el atın kozmoz rızası için
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 hedehodohop said: ''Questions of the relationship between exploitation and oppression, of class and gender, and how best to organise to fight for women’s liberation recur from the 19th century through to today.'' Şunu nasıl tam düzgün türkçeye çevirebiliriz bi el atın kozmoz rızası için Sınıf ve cinsiyet istismarı ilişkisi ve kadın özgürlüğü hareketinin en iyi nasıl organize edilebileceği hakkındaki sorular on dokuzuncu yüzyıldan günümüze dek sorula gelmiştir.
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 İstismar ve baskının , sınıf ve cinsiyet arasındaki ilişkisi ve kadınların özgürlüğü için mücadelenin en iyi nasıl organize edileceği gibi sorular 19. Yüzyıldan başlayıp günümüze kadar nüksetmektedir. demiştim ben ama bilmiyorum
Öne çıkan mesajlar