nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 gunde yaklasık 5 saat yatarak laptop kullanıyorum,aksam eve gelınce bı kucagıma aldım mı yatana kadar sureklı kullanıyorum,bunun takımlara bir zararı var mı ?
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 e yapmayım o halde ?
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 dogrudan ısı oraya vuruyor ondan merak ettım bır kac kısıden duyunca sorayım dedım
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 laptobun altına bişi koy direk kucağına alma
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 karton gibi bir şey bulayım.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Isı spermleri bozan bişey, testislerin varolma nedeni de o zaten. Vücuttan dışarıda olup vücudun yüksek sıcaklığından korunmak için. Gerçi biz dar kot fln giyerek işlevini kaybettiriyoruz ya neyse. Sperm kalitesini düşürüp kısırlığa neden oluyor ama bildiğim kadarıyla ısı faktörü ortadan kalkınca tekrar aynı sağlığa geri dönebiliyorsun. Yani etmen bulunduğu sürece sıkıntı yaratıyor. Yine de dikkat etmekte fayda var. Testislerin kebap olması hoş değil.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 problem tabi,ısıtmıcaz derken dondurmanın alemı yok
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 soğuk sperm için iidir diye duymuştum
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Kimse o soğuk deniz suyuyla testislerin buluştuğu o ilk anın hissini sürekli yaşamak istemez bence.
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 SeaGle said: Kimse o soğuk deniz suyuyla testislerin buluştuğu o ilk anın hissini sürekli yaşamak istemez bence. amaç testislerindeki spermlerin daha uzun yaşaması değil mi profit ? yoksa zaten çok daha rahat yerler var zaten yani amaç survival değilse
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 calimero said: mantar olur hacı, dikkat et... hasss,aga hakkatten oralar tam dedıgı yerler kaşınıp duruyor,demek ondan,pff
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya asıl sorun kucağında neden laptopla geceyi gecirmek oh wait...
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 gun ıcınde maglum yorulan ınsanlarız bro koşuştur oraya buraya,eve gelınce ayakları uzatıp soyle keyıf yapmak ıstıyor ınsan yattıgı yerde,butun gun masa bası oturuyorken eve gelınce de aynı trıbe gırmek hoş degıl.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 http://www.sevgiliyehediyen.com/wp-content/uploads/2011/10/CATS-by-Luyano-Kucak-Tepsisi-2.jpg ben direkt bununla kullanıyordum eskiden, baya rahat.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 negzelmiş la nerden aldın bunu
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 olm koştur koştur evde dinlenmen lazım oturup kavram kargaşası ve aceleye gelmiş bi post gördüm orda :D
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bence sen yanlıs okudun
calimero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 abi hiç uğraşma, http://www.mobilyatanitim.com/wp-content/uploads/b3a78aaa527244aaa2f89d531d4181da.jpg resme kasamadım tam da bunlardan al bi tane rahat et. yan tarafından bardak tutacağı fln çıkan modelleri fln da var bunların çoğiyi yani..
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 nerde satılır bunlar
Öne çıkan mesajlar