Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisizim ve üşengecim sanırım. psp.

Meov

Öne çıkan mesajlar

Ben buldum merak edenler olursa diye şeyapayım burayada

said:
Connectivity

Both models have Wi-Fi connectivity, but the 1000 also has an infrared port. They each have USB compatibility, but only the PSP 3000 can take advantage of the higher speeds that USB 2.0 offers. There is also TV output on the 3000, allowing you to play PSP games on your television.
Dimensions

The PSP 3000 is much slimmer than the 1000, with a depth of 18.6 mm. It weighs less at 189 g compared to the 1000's 280 g.
Specifications

The PSP 3000 has an improved screen with a greater contrast ratio and better response time than previous models. The 3000 has 64 megabytes of internal RAM as opposed to the 1000's 32 MB.

Read more: What Is the Difference Between the PSP 1000 & the PSP 3000? | eHow.com http://www.ehow.com/facts_7176146_difference-psp-1000-psp-3000_.html#ixzz1fPxqhXjY
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi vita çıkacak diyorlar.

çok hevesliydik almaya bir 3000 ama vita deyince herkes soğuduk biraz.

teknosada var 299 liraya satılan psp slim.

o nedir ne değildir ki?

birde sormam legal mi bilmiyorum ama bu psplere versiyon yüklenince açılıp kapanınca eski haline dönüyormuş bu konuda bilgi alabilir miyim rica etsem?
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam vita beklerim artık çünkü psp'ye oyun neredeyse çıkmaz oldu bu yıl vita gelecek diye.

psp slim deyince 2000 de olabilir, onu özellikle sorman lazım.

burada sormaya ve cevap almaya izin yok ama cevabım da yok zaten, custom firmware işlerine girmedim çünkü psp ile.

evet led tv'de demin fate/extra oynuyordum, demeden edemedim farkı sorunca 1000 ile. :p
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam vita'yı beklerim çünkü psp oyunlarını da daha iyi kaliteyle oynatabilecek. psp'nin geçmiş oyunları yeter mi bir de ona karar vermen lazım çünkü artık yeni düzgün psp oyunu 2-3 tane ya gelir ya gelmez. japonya'da hala çıkıyor da amerika artık çevirmeyi bıraktı satmıyor diye.
Sosyal ağlarda paylaş

ya açıkcası bir oyun konsoluna 800 900 lira zaten vermem.

hatırladığım kadarıyla pspdeki oyunların görüntü kalitesi flm iyiydi baya? yanlış mı biliyorum?

e tonla oyun var çıkmış ki öyle heves edip beklediğim bir oyunda olmaz genelde o yüzden diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni konu açmayım dedim.

şöyle bir cihaz buldum pazarlık etmeyi düşünüyorum.

sizce nasıldır çok mu yıpranmıştır alet?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-tasinabilir-konsol-cok-temiz-psp-3003-slim-ates-kirmizisi-66239411/detay/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...