Meov Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Arkadaşlar kusura bakmayın sizi biraz yoruyorum. bu psp 1000 ile 3000in farkı ne? oyunlar aynı ne bileyim. wifi gibi farklar mı var. bir yandan bende bakıyorum şuan ama sizdende duysam iyi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 hakkatten ya farkı ne onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ds al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya 2. el alıcaz bide bir arkadaşa, anlamadım yani du bakıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Ben buldum merak edenler olursa diye şeyapayım burayada said: Connectivity Both models have Wi-Fi connectivity, but the 1000 also has an infrared port. They each have USB compatibility, but only the PSP 3000 can take advantage of the higher speeds that USB 2.0 offers. There is also TV output on the 3000, allowing you to play PSP games on your television. Dimensions The PSP 3000 is much slimmer than the 1000, with a depth of 18.6 mm. It weighs less at 189 g compared to the 1000's 280 g. Specifications The PSP 3000 has an improved screen with a greater contrast ratio and better response time than previous models. The 3000 has 64 megabytes of internal RAM as opposed to the 1000's 32 MB. Read more: What Is the Difference Between the PSP 1000 & the PSP 3000? | eHow.com http://www.ehow.com/facts_7176146_difference-psp-1000-psp-3000_.html#ixzz1fPxqhXjY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 3000'le led tv'de oynamak gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya şimdi vita çıkacak diyorlar. çok hevesliydik almaya bir 3000 ama vita deyince herkes soğuduk biraz. teknosada var 299 liraya satılan psp slim. o nedir ne değildir ki? birde sormam legal mi bilmiyorum ama bu psplere versiyon yüklenince açılıp kapanınca eski haline dönüyormuş bu konuda bilgi alabilir miyim rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sam said: 3000'le led tv'de oynamak gibisi yok. tamam led tv'n var =) sorularımın cevapları için şimdiden teşekkürler, bana borçlusun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ben olsam vita beklerim artık çünkü psp'ye oyun neredeyse çıkmaz oldu bu yıl vita gelecek diye. psp slim deyince 2000 de olabilir, onu özellikle sorman lazım. burada sormaya ve cevap almaya izin yok ama cevabım da yok zaten, custom firmware işlerine girmedim çünkü psp ile. evet led tv'de demin fate/extra oynuyordum, demeden edemedim farkı sorunca 1000 ile. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 vita oyunlarınıda 3000 ile oynasak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 heh öyle birşey olabilse ps3 oyunlarını da snes ile oynardık. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 iyi tamamda aynı platform banane :( alıyım mı psp alıyım mı? :) şu teknosadakine aklım takıldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ben olsam vita'yı beklerim çünkü psp oyunlarını da daha iyi kaliteyle oynatabilecek. psp'nin geçmiş oyunları yeter mi bir de ona karar vermen lazım çünkü artık yeni düzgün psp oyunu 2-3 tane ya gelir ya gelmez. japonya'da hala çıkıyor da amerika artık çevirmeyi bıraktı satmıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ya açıkcası bir oyun konsoluna 800 900 lira zaten vermem. hatırladığım kadarıyla pspdeki oyunların görüntü kalitesi flm iyiydi baya? yanlış mı biliyorum? e tonla oyun var çıkmış ki öyle heves edip beklediğim bir oyunda olmaz genelde o yüzden diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 e iyi o zaman, beni rahatsız etmiyor ama eski tabii grafikler artık. 7 yıllık filan makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 yeni konu açmayım dedim. şöyle bir cihaz buldum pazarlık etmeyi düşünüyorum. sizce nasıldır çok mu yıpranmıştır alet? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-tasinabilir-konsol-cok-temiz-psp-3003-slim-ates-kirmizisi-66239411/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 dediğim gibi böyle handheld'de analog kolu veya tuşu yıpranmış olabilir ama görüntüden anlamak mümkün değil yani. sağlam görünüyor ama söyleyemeyiz ne kadar kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 tuş takımı vs satılıyordur diye tahmin ediyorum yan sanayii tabi ön kapak çıkıyorsa. araştırayım biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar