Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı Planlarınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet gençler belki erken gelebilir ama otellerde rezervasyonlar yapılmaya başlanmış 1-2 haftadır.

Bir de bişey sorucaktım kuşadası-didim-çeşme vb yerlerdeki otellerde yılbaşı geçirmiş olan ve tavsiye edebileceği yerler olan bi pati var mı?

max kişi başı 170-180tlye çıkabiliyoruz.

Sizin planlarınız neler?

Gavur icadı falan esprileri bu sene yapılmasın.
Mesaj tarihi:
yılbaşı cumartesi değil mi? pazartesi finaller başlıyor.

artık 1 günlüğüne hırvatistana gider, yılbaşını milletten 1 saat erken kutlayıp ertesi gün geri döneriz.
Mesaj tarihi:
home-not-alone 378 :/
pc+tv+neden yeni yıla giriyoruz T_T+adı yeni kendisi ise iğrenç bir devamlılığın istikrarlı parçası olan bişiyi kutlayamam tabii -__-
Mesaj tarihi:
bf oynayarak girme ihtimalim yüksek. 2010 yılbaşında x'e aşıktım, tüm sene x ve y'ye aşık geçti. 2011 yılbaşında sarhoştum ve sarhoş arkadaşımla uğraşıyordum, ne oldu ne bitti farkında değilim hala. şöyle uyuyarak falan mı girsem ya, napsam.
Mesaj tarihi:
Ayin 3'unde digital, 5'inde algoritma finalim var.

Valla bu sene plani yaparken cok zorlaniyorum. Normalde her sene en yakin sinava calisiyorum da, bu sene karar veremiyorum hangisine calissam.
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

bu yılbaşı da taksime giden turistlerin taciz haberlerini falan gorucem tv de eminim,bok var taksimde cunku herkes taksime gidiyor.

gecen sene bombostu yılbasında inanılmaz antipatik bir hava olustu taksim için gelen sayısı bayaaa az oluyor
Mesaj tarihi:
efendi efendi fasıla gidelim diyoruz biz de ve beyoğlu çok kalabalık olacağından kadıköy'e,arnavutköy'e yönelim eğilimindeyiz şimdilik.
  • Yeni Oluştur...