Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Evet gençler belki erken gelebilir ama otellerde rezervasyonlar yapılmaya başlanmış 1-2 haftadır. Bir de bişey sorucaktım kuşadası-didim-çeşme vb yerlerdeki otellerde yılbaşı geçirmiş olan ve tavsiye edebileceği yerler olan bi pati var mı? max kişi başı 170-180tlye çıkabiliyoruz. Sizin planlarınız neler? Gavur icadı falan esprileri bu sene yapılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 evde tombala oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yılbaşı cumartesi değil mi? pazartesi finaller başlıyor. artık 1 günlüğüne hırvatistana gider, yılbaşını milletten 1 saat erken kutlayıp ertesi gün geri döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Çeşme hakkında bi gelişme olursa beni de haberdar et togi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 1 şişe jack 1 kare cikolata 1 puro evde oturup ful film izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 http://img03.blogcu.com/images/i/l/g/ilginchersey/883d773127d201d825319bb3fa840495_1280350525.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 neler varda burda söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 home-not-alone 378 :/ pc+tv+neden yeni yıla giriyoruz T_T+adı yeni kendisi ise iğrenç bir devamlılığın istikrarlı parçası olan bişiyi kutlayamam tabii -__- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 2 ocaktaki finale çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sabaha kadar dans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 final jurisine hazirlanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 "nutella yerim" said: 1 şişe jack 1 kare cikolata 1 puro + Victoria's Secret tadında bi abla fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu yılbaşı da taksime giden turistlerin taciz haberlerini falan gorucem tv de eminim,bok var taksimde cunku herkes taksime gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Maalesef evde hıyar gibi oturup, tv + bilgisayar filan bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bf oynayarak girme ihtimalim yüksek. 2010 yılbaşında x'e aşıktım, tüm sene x ve y'ye aşık geçti. 2011 yılbaşında sarhoştum ve sarhoş arkadaşımla uğraşıyordum, ne oldu ne bitti farkında değilim hala. şöyle uyuyarak falan mı girsem ya, napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 er/erbaş gazinosunda eglenmeyi düşünüyorum bu yılbaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ders çalışarak giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Fistan said: er/erbaş gazinosunda eglenmeyi düşünüyorum bu yılbaşı ooo bu süper oluyo. asdfgdsfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 küçükpark akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Ayin 3'unde digital, 5'inde algoritma finalim var. Valla bu sene plani yaparken cok zorlaniyorum. Normalde her sene en yakin sinava calisiyorum da, bu sene karar veremiyorum hangisine calissam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 askerde nöbet kitlemezlerse -> sarı gazoz + cips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Evimde ailemle güzel bir akşam yemeği yemeyi planlıyorum. Sanırım Kara Kapak Efe'de bana eşlik edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 "nutella yerim" said: bu yılbaşı da taksime giden turistlerin taciz haberlerini falan gorucem tv de eminim,bok var taksimde cunku herkes taksime gidiyor. gecen sene bombostu yılbasında inanılmaz antipatik bir hava olustu taksim için gelen sayısı bayaaa az oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 efendi efendi fasıla gidelim diyoruz biz de ve beyoğlu çok kalabalık olacağından kadıköy'e,arnavutköy'e yönelim eğilimindeyiz şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar