Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 rusya tecavüz ediyor resmen ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Oha Pavluchenko! çok iyiydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ruslar ezdi be !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Cech de yazık, uluslararası turnuvalarda yiyor da yiyor(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 fantasy de cech'i almıştım, yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Çeklerde ortasaha yok, ileride de baros yerden kalkamıyo, bu şekilde zor çıkarlar gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Sivok malina iyi oluyor.Sen 1.2 m yi kabul etme 1.5 yavas alirsin.Hiyarin degeri dussunde gorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 tamam beyler maç bitti sayılır, beyaz show a geçelim, miss turkey ler gelmiş dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 adam lamba gibi taktı arkadaş helal olsun valla ruslara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: tamam beyler maç bitti sayılır, beyaz show a geçelim, miss turkey ler gelmiş dsfds Abi bunlar nasil guzel ya?.Kese kagdi forevah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kovdular hemen zaten baksana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bu keryakovu topcu diye oynatan zihniyeti ben hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Rusya birinci, Hollanda da grubunda ikinci olsun. Çeyrek finalde yine Hollandalı hocayla gider yapsın Rusya, zaalayayım ben de burda. Pavlyuchenko'nun da girer girmez çıkarıp masaya koyması iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 cech iyi de çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Sivok yine çok yerinde hamleler yaptı da hep tartıştığımız ağırlığı ve onu tamamlayacak olan adamın eksikliği onu resmen bitirdi. Hubnik resmen çökertti. Urfalı olacaktı var ya, Sivok ile iyi ikili olurlardı da olmadı işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bugünün maçlarını beklerken dünkü maçlarla çıta çok yükseldi, Euro 2000 gibi bol gollü geçer umarım. Rusya-Yunanistan maçı çok iyiydi, Ukrayna'dan cacık olmaz fakat Polonya solid bir takım burda olmayı hakediyor. Lewandovski Elmander'in leblebi gibi gol atan versiyonu, Premier lige giderse efsaneler arasına girer. Kuba bu sezon müthiş oynadı, atakları iyi sürüklüyor. Obraniak'ı beğenmedim Lille'deki gibi oynarsa Polonya müthiş bir hücum takımı olur. Szczęsny'nin cezalı olması sıkıntı yaratır fakat Çek'leri gördükten sonra bir şekilde gruptan çıkarlar diyorum. Yunanistan da Ninis adlı çakma Messi'sini bir türlü pazarlayamadı, aptal aptal pas denemeleriyle olacak iş depil. Salpigidis underrated adamdır, girer golünü atar. Yine ipten aldı fakat çok ileri gidemezler. aktiftablet said: Çeklerde ortasaha yok, ileride de baros yerden kalkamıyo, bu şekilde zor çıkarlar gruptan. bir ara baros çıksın necati girsin dedim maçı izlerken, biraz kıpırdanır çabalar insan ya. ayakta duramıyor herif yine, lig tarihinin en efsane golcüsü olacak derken tepetaklak bitti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 polonya yunanistan maçında polonya favorimdi ya. ev sahibi takımın gitmesi güzel oluo,güçsüz ama tribün desteği ile süper maçlar olabiliyor. güney kore gibi sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 güney kore seyirci gücü ile değil hakeme yedirilen paralar sayesinde yarı finale çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Tabi canım bi ispanya maçı vardı akıllara zarar ama işte daha zevkli öyle güçsüz ama taraftar destekli maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Rusya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-YLR5SI_4R_w/T9HsLiKQGSI/AAAAAAAAAIk/bhMn1x7Qjjc/w497-h373/Au3AXJuCEAAGLFw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bugün Danimarka'daki Eriksen'i -oynarsa- özellikle izleyin derim hiç izlememiş olanlar için. Kumaşı çok sağlam bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Tahminlerde şu ana kadar 2'de 2'yim. Bugün için Hollanda yener, Almanya yener diyorum. Şampiyonluk favorilerim İspanya ve Almanya'ydı ama İtalya'yı 3-0 yendikleri maçı geçen hafta izlediğim Rusya'nın dün de Çekler karşısında leblebi gibi gol kaçırmalarına rağmen 4-1 galip geldiklerini görünce onların da şampiyon olabileceklerine inandım. Bu 3 takımın arasına başka takım girmez diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 abi maç başladı, TRT de ses yok ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar