Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2012

Kaspar

Öne çıkan mesajlar

Bugünün maçlarını beklerken dünkü maçlarla çıta çok yükseldi, Euro 2000 gibi bol gollü geçer umarım. Rusya-Yunanistan maçı çok iyiydi, Ukrayna'dan cacık olmaz fakat Polonya solid bir takım burda olmayı hakediyor. Lewandovski Elmander'in leblebi gibi gol atan versiyonu, Premier lige giderse efsaneler arasına girer. Kuba bu sezon müthiş oynadı, atakları iyi sürüklüyor. Obraniak'ı beğenmedim Lille'deki gibi oynarsa Polonya müthiş bir hücum takımı olur. Szczęsny'nin cezalı olması sıkıntı yaratır fakat Çek'leri gördükten sonra bir şekilde gruptan çıkarlar diyorum. Yunanistan da Ninis adlı çakma Messi'sini bir türlü pazarlayamadı, aptal aptal pas denemeleriyle olacak iş depil. Salpigidis underrated adamdır, girer golünü atar. Yine ipten aldı fakat çok ileri gidemezler.

aktiftablet said:

Çeklerde ortasaha yok, ileride de baros yerden kalkamıyo, bu şekilde zor çıkarlar gruptan.

bir ara baros çıksın necati girsin dedim maçı izlerken, biraz kıpırdanır çabalar insan ya. ayakta duramıyor herif yine, lig tarihinin en efsane golcüsü olacak derken tepetaklak bitti adam
Sosyal ağlarda paylaş

Tahminlerde şu ana kadar 2'de 2'yim. Bugün için Hollanda yener, Almanya yener diyorum. Şampiyonluk favorilerim İspanya ve Almanya'ydı ama İtalya'yı 3-0 yendikleri maçı geçen hafta izlediğim Rusya'nın dün de Çekler karşısında leblebi gibi gol kaçırmalarına rağmen 4-1 galip geldiklerini görünce onların da şampiyon olabileceklerine inandım. Bu 3 takımın arasına başka takım girmez diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...