Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

sike sorusturmasında sumenalti edilen bazı belgeler.

TS li yoneticilerin ne oldugu ortada.

http://www.odatv.com/n.php?n=iste-sike-davasinda-hasir-alti-edilen-deliller-2001121200#.TxkddOkNCoM.facebook

Öyle deme kaç aydır sıfır tolerans muhabbetini boşuna mı yedirdiler şimdi insanlara

aşağıdaki parayı büyü yapmam için teklif ettiler diyen eleman da ikide bir ibrahim akın'ı arayıp o maçta atmaman gerekiyodu durumları biliyosun vs diyen adam.

akparti teşkilatının, trabzonlu işadamlarının toplayacağı 5 milyonları falan koymadım gerçi, eyleme geçmemiş bir şey olmamış falan diyen çıkar şimdi ama merak eden siteden bakabilir.

son olarak şunu da ekleyeyim madem

fenerle bağlantılanan isimler ümit karan'la, sivas'tan isimlerle konuştuklarında, "biz sizi de yenicez onları da abi merak etmeyin biz o işlere bulaşmayız", "maç satan karısını satar" falan gibi cümlelerin şike delili olduğu söyleniyordu da, bizimkiler devreye girip 'büyü bozduklarını' söylüyordu hani. "düne kadar öyleydi dün bozuldu" lafları ona binayen olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Pazar günü yapılacaktı, Lefter'in cenazesine denk gelince ertelediler. Ama başkanın dediklerine paralel atar gider yapacaklar işte sonuç olarak. Biz bir şey yapmadık, savunmamız hazır, değişikliği başkaları için yapıyorlar 58in değişmemesi lazım, suçlu bulunursak düşeriz lafı cimi olmaz vs

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19679553.asp
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu Ali Koç dedi, saymadınız. Ömer Temelli dedi, onu da saymadınız. Çıkıp Aziz Yıldırım kendi ağzıyla diyor, onla da olmuyor diyorsunuz. Yönetim açıklama yapacaktı, Lefter vefat etti cenazesi yapıldı kulak üstüne yatmalar vs diyorsunuz. Yönetimin tavrının bu olduğuna inanmanız için illa Telegol'de mi bunun söylenmesi lazım. Daha geçen toplantıda bizimkiler bu çıkışı yapınca MAA istifa edicem falan demedi mi işte nerede söyleyeceğiz daha. Oylamaya bile gelmemesi lazım, oylamada her türlü geçer o iş. Amatör kulüpler bile oy veriyor orada. Süper Lig'ten bile kaç takım çıkıp değiştireceğiz diyor, belediye takımları, alt liglerdeki valiliklerden belediyelerden destek gören takımlar falan da mecbur hükümet telkiniyle bu değişikliği onaylayacak. TFF sorumluluk almamak için işi oylamaya götürmeye çalışıyor siz hala oylama açık olsun diyorsunuz. Ne farkedecek açık olunca geçmeyecek mi o değişiklik. Bizimkiler açık açık böyle bir şey yapılmamalı diyor işte ne desinler daha.
Sosyal ağlarda paylaş

bak çok net yazıyorum. kongre açık oylama şeklinde yapılsın diyorum, görelim kim ne istiyor.

bunda büyütülecek ne var? madem bu kadar karşı fener çıksın açık oylama istesin göstersin herkese duruşunu?

açık söyliyeyim fenerbahçenin ben 58 değişine oy atacağına inanıyorum. kamera karşısında ne dedikleri zerre umrumda değil. bu ülkede kimler yalan dolan söyleyip arkada neler çeviriyor hepimiz biliyoruz.

lol S-H futbol faşisti yapmış.
bana kalırsa 8 takım da küme düşsün ibret için. şikecisi de, beceriksiz şikeci aka teşebbüsçüsü de, teşvikçisi de doğru bank asyaya gitsin. en temizi. ama davanın merkezinde fenerin olduğu, en büyük sorunun fenerde olduğu açık. 19 maç için aziz yıldırımdan ben değil pfdk savunma istiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener açık ya da kapalı oylama olmasın diyor, onun için çalışıyor işte. Ne olsun daha? Kapalı ya da açık, bu iş kulüplere oylatıldığında sonuç olarak kabul edilecek o değişiklik. Durduk yerde oylama diye bir şey icat eden TFF de oturup ben bir şey yapmadım sorumluluk almıyorum diyecek. Değişiklik yapıldığıyla kalacak. Madem değişmemesini istiyorsunuz, hiç oylamaya gitmemesi de çok itiraz edilecek bir şey olmasa gerek? Onu anlayamıyorum ben

Hayır bu değişiklik Fener için yapılıyor diyenler anayasa değişikliği yapılırken de kişiye özel yapılıyor, Aziz Yıldırım'ı çıkarmaya çalışıyorlar diyenler değil miydi acaba? O iş nooldu geriye dönüp bakınca yoksa bunların üzerinden başkaları mı aklanmaya çalışılıyor dediler mi acaba?

Fenerbahçeliler bu işe böyle bakıyor, bunun anlaşılması lazım. Adam çıkıp ben suçlu bulunursam düşürün zaten, düşürmezseniz kendi elimle düşürürüm olay o değil, bu değişiklikle kimler kimlere dokunmamaya çalışıyor ona bakmak lazım diyor işte. Odatv haberi belki kimlerin dokunulmamasına çalışıldığı konusunda bir şeyler anlatabilir diyordum da böyle açık şeylere de çok bel bağlamamak lazım galiba. Taraf manşet atmadan olmuyormuş bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

maaa

said:
ilham kaynağımdır. kendisinin uefa ziyaretinden sonra ben de ara sıra emniyet müdürlüğüne gidip bir başkomiser yakalayarak "hacı abi, ben cinayet işlemeyi düşünüyorum da, n'aparsınız öyle bi durumda, hemen yakalar mısınız, mahkeme ne ceza verir" gibisinden sorular sormayı düşünüyorum. neticede kanunu nizamı bilmeli, öyle cinayet işlemeli insan.
Sosyal ağlarda paylaş

toplantıdan çıktılar şimdi
ntvsporda birinin açıklamasını gösteriyolar
küme düşme yok, puan silme ve para cezası var
avrupaya gidemicekmiş
şampiyonluk ve kupa elinden alıncakmış
26sındaki toplantıda 58. maddeyi uygulayalımmı uygulamayalımmı diye sorulcakmış, kabul ederlerse 58. madde uygulanmayıp bu cezalar verilcekmiş
kabul edilmesse 58 uygulancakmış
saçmalığa gel ya ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

bu önerge verilecekmiş 26 ocakta. kabul edilirse -12 ve avrupadan men. kabul edilmezse 58 aynen uygulanacak.

açık oylama yapın da tüm ikiyüzlüleri görelim bari. heh.

-12 dediği tabanmış. -12 den başlayarak cezalar verilecek. maç başına 2 puan falan eklenir ona ahhahah. -25 alır fener. tahkime gider -20ye düşer. playoff nedeniyle de -10 olmuş olur sonuçta fgfdgfd ahahah. kepaze herifler.

bakalım fener basın toplantısı yapacak mı merakla bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

klupler birlgnde de ne görus varms ala ala bitiremedi maa.

büyük ihtimal uefa dedi; pampa siz böyle böyle yapıyorsunz ama 5 sene annenizn liginde baklavasina oynarsinz o zaman diye. Maa'da ben bi kluplere soraym bakıym ne dicekler diye yarin topluyor..

rehkjdfhşlslkjdşfsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...