di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Selamlar, Mevcut tasarimcilarimiz islere yetisemediginden junior-mid level tasarimci/grafiker ariyoruz. Kisiden cabuk ogrenebilmesi ve kendine verilen isleri hizlica halletmesi bekleniyor. Beklenen isler birer sanat eseri olmayacagindan ise asina kisilerin zorluk cekecegini sanmiyorum. Ofis Besiktas Yildiz'da Yildiz Universitesi girisinin karsisinda kaliyor (Sabanci Lisesi karsisinda. Liseli hatun manzarali =P). Ulasim da kolay. Saatler konusunda kati degiliz. Sabah 9-10 arasi gelip aksam 6-7 arasinda cikabilirsiniz. Isleri bitirdim bombos kaldim derseniz erken de cikabilirsiniz. Size kalmis. Fazla mesaimiz yok. Cumartesi ve Pazar calismiyoruz. Maas konusu benim karisabilecegim bir sey olmadigindan bir sey diyemiyorum onun icin. Basvurmak isteyenler -mumkunse- bir portfolyo ile birlikte hakim olduklari alanlari bana iletebilirler. Iletisim bilgilerinizi eklemeyi unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sen ingiltereye gitmiyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 freelance olma mı? uzaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sparkcaster said: sen ingiltereye gitmiyo musun Benimle ne alakasi var lan ? Kendim icin degil calistigim yer icin ariyorum elemani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 nomsaR said: freelance olma mı? uzaktan. Abi olur olmasina da zorluk cikiyor surekli uzaktan calisilan islerde. Oyle bir talep yok o yuzden. Hele hele junior seviyesindeki adam ise freelance calisacak olan al basina belayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ben senin ofise uğrayayım bi ara ya :) adresi de verdin artık özel ders alayım senden j2ee hakkında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Java icin gelirsen bosuna gelirsin de onun disinda gel tabi. =) Hadi lan paticik ? Her konuda agliyosunuz anasini satim issisiz diye, is olunca da sesiniz cikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 muhendis onlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 meendis adam ne anlar dizayndan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Nereniz muhendis lan ? Ne kod yazabiliyonuz ne manual okuyabiliyonuz. Gonul rahatligiyla bir READ THE FUCKING MANUAL bile diyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bunu tasarlarım ben, olur mu? http://www.rccostello.com/images/Power_Plant_Carbon_Capture.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 manzarası için bile gelirdim valla kaçırmayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Hayatımı grafikerlik üzerinden idame ettirmek istiyorum bu konuda mid level'ım eğer high level olursam ne kadar maaş alırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Hizli degilsen ve tasarim konusunda kendini gelistirememissen 2bin liranin ustune cikman zor. Sanat yonetmeni tadinda bir konuma gelirsen 3-4bin lira arasi maasin olur TR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 matba yönetimine gir 6k al cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar