kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Navigasyonu nasıl çalıştırırız Note'da ? Rootlasak yeter mi ? Stock ROM kullanıorm ICS , custom ROM da pek kurmak istemiyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Navigasyon uygulamasına tıklayınca çalışıyor yalnız google maps olduğu için internet gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Sizin bölgenizde navigasyon uygulması aktif değil diyor abi nasıl çalışıyor ?? Google Maps'in Get Directions olayından bahsetmiyorum o çalışıyor. Stock gelen ikonu mavi ok olan , nav app ından bahsediyorum , sağa dön sola dön sesli okuyan. O çalışmıyor bende , siz de çalışıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 o zaten betadaydı. çalışmaması normal şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Abi onu betası bitmicek mi ya ? 2011 de aldığım Nexus S deyken de Beta diyordu , ne betaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Blizzard yapmıştır belki :D Italya'da çalışıyor yanlız o navigasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Note bana surekli dock screeni veriyor. Ama isin ilginc yani bende dock yok. Hic dock a takilmadi alet daha. Birde sarj a takili olmadigi halde kendini sarjda saniyor sonrada highvoltage diyor. rick olma yolunda. Factory settings is gormuyor. Hic bekletmeden servisemi yollasam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ne kadar mıncıkladıysan artık :) stock rom ve kernel yüklemeyi dene bence. Almanya sürümlü cihazlar 4.0.4 updatei aldı önceki sürümün yanında dehşet geliştirme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ya galiba gece sarj ederken voltaj falan dustuyse o sebep olmus olabilir diye dusunuyorum. Stock rom zatende costumrom pek beceremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Garantiye verirken ne lazim? Kutu sarj falanda istiyorlarmi? Birde 3 hafta falan kalacaksa cok kotu olur bu adamlari benim telefonu daha hozli yapmaya nasil ok.a edecegim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 DareJedi said: Ne kadar mıncıkladıysan artık :) stock rom ve kernel yüklemeyi dene bence. Almanya sürümlü cihazlar 4.0.4 updatei aldı önceki sürümün yanında dehşet geliştirme var. Ne aldılar biraz daha detay verebilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Uuu baby.. Cm10 jb (4.1.1) preview yukledim supermis. Akiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 s pen adam gibi calisiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Preview daha ama bana yetti acikcasi ama ornegin gyro falan calismiyor oyunlarda ama benim gibi tel msj internet mail vs icin harika. C10 tam cikinca cok iyi olacak gibi. Project butter super yapmis olayi. Spen calisiyor ama ona ozel programlar yok tabii tw de olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Yeni ics versiyonuyla telefon çok da iyi oldu çok da güzel oldu tamam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Yeni update mi var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 menüler s3 gibi oldu. baya bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 S3 ile aynı olmuş menü düzeni vs ama benchmark testlerinde önceki sürümlere nazaran %20 performans kaybı gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bana sorarsanız çok daha yumuşak olmuş geçişler vs. Telefondan oyun oynayan veya 3d grafik dizaynı yapan birisi de değilim. Gayet tatmin edici benim gibi casual kullanıcılar için. galeri görselleri gerçekten çok eğlenceli belirtmeden geçemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Wireless update edemedi yav benim, Kies ile yapın yazdı, Kies'de çalışmıyor bi türlü başlı başına bela zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Yeni patchi kurabildim, performansı gözle görülür bi şekilde düştü menü geçişlerinde falan. Sanırsam dün de yeni patch daha gelmiş 5mblik onu kurunca eski haline döndü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 4.0.4 bende hala update cok gec geliyor turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Bu app.leri track eden ne neyi nekadar kullaniyor yazan bisi varmi? Once alet cok isinmaya basladi simdide ekran titriyor ve durduk yere kapaniyor.%90 olan sarj %3 e iniyor. Kafayi yedirecek bana. Bayramdan sonra servis go go da baska yapacagim bisi varmi? Simdi pilmi gitti acaba yoksa baska bisimi bilemedim. Pil garanti kapsamindami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Slim bean diye bir rom var deli iyi. Bi dene istersen. Viber varsa sil pil torpusu. Betterbatterystats program olarak super.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Rom kurmamda servise yollicam. Betterbateryi bi deneyeyim viberids sileyim. Garanti elimde patlaz umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar