rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 warhammer 30 günlük game time card alacaktım, e-mail adresini girdim siteye şöyle bir hata verdi "Your privileges have been temporarily suspended due to a violation of our Terms of Service. Some services of EA.com may not be accessible while you are suspended. You will not be able to purchase products from the EA Store. While you are suspended both your email address and IP address may be blocked. Note: If you are sharing an IP address with other people on your home or corporate network, you may be inadvertently blocked if someone else on your network violates our Terms of Service." ne dediğini anlamadım ingilizce olduğu için. biri yardım edebilir mi?
rapper256 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ip ban mı? :S allah allah nedeni ne olabilir ki?
rapper256 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 biz yardım istiyoruz adam ne diyor hey allahım sen sabır ver. ea accounta girecektim acc yanlış dedi. şifre değiştirme talebinde bulundum Your EA account is not active. Take a deep breath, and contact Customer Support. dedi :S ea accounttan ban yemişim :S ama neden :S
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Rusçu musun? BF3'te kaynak mı yaptın? ediT: warhammer başlığıymış ben genel ea accountu sandım asdasdasd
rapper256 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yok yav hiçbir şey yapmadım. hile hurda falan, bilmiyorum zaten işim olmaz. ona şaşırdım ben de durup dururken gitti hesap iyi mi :S
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Support'a mail atacaksın, başka care yok.
rapper256 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 nereden atıyoruz bu maili ve ne demem gerek? ingilizcem iyi değil :S
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 origindi, swtordu, bf3tu derken mundar etti bu adamlar account sistemini.
rapper256 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 şerefsizler ya. durup dururken ban yedik iyi mi.
Snake Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ingilizcen iyi diilse mmo oynamadan önce git bi kursa. hayret bişey.
Herifcotr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Snake said: ingilizcen iyi diilse mmo oynamadan önce git bi kursa. hayret bişey. yahu adam sanki senden yardım istemiş gibi bi tribe girmişsin Bunu senden istemiş olduğunu düşünün ce acaba neler derdin onu merak ediyorum
rapper256 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Snake said: ingilizcen iyi diilse mmo oynamadan önce git bi kursa. hayret bişey. mmo oynamak için kursa gidecez diye bir şey mi var?
Öne çıkan mesajlar