Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Intelligence buff olabilir ancak o. Ya da ne bilim onların intel debuffı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Intel'le rekabet edebilmesi zaten mucize adamların. Ama yıl 2011 oldu, artık iş değişti chip tasarımları moore's law yüzünden 80-90'larda 20-30 adamla yapılacak iş olmaktan çıktı. Ghz hızındaki bir devrenin de bu hızlarda artık dijital olmaktan çıkıp analog, rf olması da eklendi sorunlara. Elinde bir avuç yetenekli dijital tasarımcı vardı zamanla zaten bunların bir kısmını kaybetti bir de yüksek hızlarda çıkan sorunların üstesinden gelebilecek analog, rf deneyimi olan adamları da intel, nvidia gibi şirketlere kaptırdı tabi değirmen dönmedi bulldozer fiyaskosunda olduğu gibi. Athlon64'ü tasarlayan kadrodan eser yok o gayet net belli. PC'de rekabet edemeyen adam mobilde Qualcomm (çok pis deli manyak hayvani r&d), ARM gibi şirketlerle nasıl rekabet edecek çok merak ediyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 nerden baksan bi 300 500 iq buffımız vardır dh'a göre onu deyü herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 intel cpu alıpda ati ekran kartı kullanan nekadar insan vardır acaba? Kiminle konuşsam resmen kafaya kazınmış intel + nvidia / amd+ati sanki ati ve intel çalışmazmış gibi. AMD cpu pazarından çekilirse ATI'de büyük darbe alır bence(tabi bi araştırma yada rakam felan bilmiyorum :d). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 en üst segmentin bi altındaki f/p ürününü alırım hep. nvdia'mış intelmiş amd'ymiş bakmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 D@rkwish said: intel cpu alıpda ati ekran kartı kullanan nekadar insan vardır acaba? Kiminle konuşsam resmen kafaya kazınmış intel + nvidia / amd+ati sanki ati ve intel çalışmazmış gibi. AMD cpu pazarından çekilirse ATI'de büyük darbe alır bence(tabi bi araştırma yada rakam felan bilmiyorum :d). Benimki biraz farklı, ben de AMDcpu + Nvidia şeklinde kuruyorum yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 http://forum.donanimhaber.com/m_54470954/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55151528 şu zavallılığa bak ya kendi şirketleri çökermiş gibi etrafa çirkeflik yapmaya başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Ya boş şu yazılanlar takma. AMD pes etmişte, batarmışta, iflas edermişte. Dünyada 2 büyük CPU üreticisi var. Parası olana INTEL parası olmayana AMD satılacak herkes mutlu mesut yaşayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 image processing fln çalışcaksanız nvidia'dan sakın şaşmayın aptal radeonlar yüzünden çok başım ağrımıştı benim geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar